Τι έκανε η Σκάρλετ Γιόχανσον και στεναχώρησε τον Ευκλείδη Τσακαλώτο;

LIKE US ON FACEBOOK

Για τον Ευκλείδη Τσακαλώτο δεν φαίνεται να ξεκίνησε καλά η μέρα κι αυτό γιατί η αγαπημένη του… Σκάρλετ Γιόχανσον αρραβωνιάζεται, με τον ίδιο να δηλώνει δημόσια πως δεν ζηλεύει.

Η συμπάθεια που έχει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος για τη Σκάρλετ Γιόχανσον, μόνο κρυφή δεν είναι. Πολλάκις ο υπουργός Οικονομικών έχει αναφερθεί στο πρόσωπο της ηθοποιού και πάντα με πολύ κολακευτικά λόγια.

Μάλιστα, ο θαυμασμός του για την 34χρονη Αμερικανίδα είναι τόσος, που παλαιότερα δεν είχε διστάσει να της κάνει δημόσια πρόταση για ραντεβού. Δυστυχώς για το υπουργό Οικονομικών της χώρας μας δεν πραγματοποιήθηκε αυτό το ραντεβού με την ηθοποιό να δηλώνει κολακευμένη από τα σχόλια του.

Το χαρμόσυνο γεγονός του αρραβώνα δεν δίστασε να σχολιάσει στην ομιλία του, στις 21 Μαΐου, που έλαβε χώρα στο Μεταξουργείο. Ο υπουργός Οικονομικών, παρά το «πλήγμα» που του προκάλεσε αυτή η είδηση, δήλωσε χαρούμενος «ως αριστερός», τονίζοντας παράλληλα πως δεν ζηλεύει.

Αναλυτικά ο πρόλογος του Ευκλείδη Τσακαλώτου:

Θα αρχίσω την ομιλία μου με μια ευχάριστη είδηση. Σήμερα αρραβωνιάστηκε η Σκάρλετ Γιόχανσον. Εμείς όμως δεν ζηλεύουμε διότι είμαστε αριστεροί και η αριστερά θέλει το καλό των άλλων

Να υπενθυμίσουμε πως, η γνωστή ηθοποιός αρραβωνιάστηκε στις 21 του Μάη με τον γνωστό ηθοποιό Κόλιν Τζοστ. Ο αρραβώνας αυτό αποτελεί προμήνυμα γάμου, νούμερο “3” για την 34χρονη ηθοποιό.

Εμείς έχοντας ένα μεγάλο ερωτηματικό – πώς κατάφερε στα 34 της και πάει για τρίτο γάμο; – στο πίσω μέρος του μυαλό μας, συμμεριζόμαστε την κατάσταση του υπουργού Οικονομικών και του ευχόμαστε να είναι ο τέταρτος στη λίστα. 😛

Διαβάστε ακόμα:

Ο Τσίπρας, ο Τσακαλώτος και η Σκάρλετ Γιόχανσον!
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved