Τι έκαναν όλες αυτές οι λαμπερές παρουσίες στο Markopoulo Park; | Video

LIKE US ON FACEBOOK

Οι παρουσίες στο Markopoulo Park την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου ήταν πολλές για τα βραβεία «Horse Racing Awards 2020»! Δες τις φωτογραφίες και το video απ’ την ιδιαίτερη βραδιά των βραβείων.

Οι παρουσίες στο Markopoulo Park ήταν πολλές και έδωσαν το παρών για τα βραβεία «Horse Racing Awards 2020», τα οποία απονεμήθηκαν την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου.

Στην ξεχωριστή βραδιά που διοργάνωσε ο ΟΠΑΠ, βραβεύθηκαν οι κορυφαίοι αναβάτες, προπονητές, ίπποι, ιδιοκτήτες και ιπποπαραγωγοί της χρονιάς, καθώς και τα καταστήματα ΟΠΑΠ με τις υψηλότερες επιδόσεις στο ιπποδρομιακό στοίχημα.

Επιπλέον, απονεμήθηκαν δύο ειδικά τιμητικά βραβεία, σε προσωπικότητες με πολύχρονη προσφορά στις ελληνικές ιπποδρομίες.

Εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου και μέσων ενημέρωσης, αθλητές και καλλιτέχνες έδωσαν δυναμικό παρών, μαζί με μέλη και φορείς της ιπποδρομιακής κοινότητας, στη μεγάλη βραδιά του ιπποδρόμου.

«Δεν τιμούμε μόνο όσους ξεχώρισαν το 2019 αλλά στρέφουμε όλοι μαζί το βλέμμα στο μέλλον και στη συνέχιση της κοινής μας προσπάθειας», είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Φωκάς, Α’ Αντιπρόεδρος ΟΠΑΠ ενώ ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, Οδυσσέας Χριστοφόρου σημείωσε πως «το 2020 θα συνεχίσουμε με παράλληλες ενέργειες όσον αφορά το Markopoulo Park και την προώθηση του ιπποδρομικού στοιχήματος».

Από την πλευρά της, η πρόεδρος της Φιλίππου Ενώσεως Ελλάδος, Ασπασία Ράλλη, αναφέρθηκε στην ανοδική πορεία των ελληνικών ιπποδρομιών τους τελευταίους δέκα μήνες, εξαίροντας τις προσπάθειες όλων των εμπλεκόμενων. Τόνισε, επίσης, ότι με την μετονομασία των εγκαταστάσεων του ιπποδρόμου σε Markopoulo Park σηματοδοτείται μια νέα εποχή, στην οποία οι ιπποδρομίες αναδεικνύονται σε μια επιλογή ψυχαγωγίας για όλη την οικογένεια.

Δες όλες τις λαμπερές παρουσίες στο Markopoulo Park:

 

Δες το video με τις καλύτερες στιγμές:

Ποιοι ήταν οι μεγάλοι νικητές των «Horse Racing Awards 2020» ανά κατηγορία;

Horse Racing Awards 2020: Οι πρωταγωνιστές του ιπποδρόμου σε μια ξεχωριστή βραδιά στο Μarkopoulo Park

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved