Τι έγινε όταν ο Αρναούτογλου πήγε καλεσμένος στον Αρναούτογλου; | Video

LIKE US ON FACEBOOK

Ο Σάκης Αρναούτογλου και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου βρέθηκαν στο ίδιο πλατό, στην εκπομπή του «The 2night Show» σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Τα δύο αδέρφια μοιράστηκαν με το τηλεοπτικό κοινό πτυχές της ζωής τους στη Θεσσαλονίκη.

Ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ, Σ.Αρναούτογλου πήγε καλεσμένος στον Αρναούτογλου, στην εκπομπή «The 2night Show» και είναι κάτι που δεν περιμέναμε να δούμε. Ο ίδιος, δήλωσε ότι είναι η πρώτη του συνέντευξη σε πλατό μέσα στα 20 χρόνια που κάνει τηλεόραση!

Αρχικά, αναρωτήθηκε ο Γρηγόρης :«Πώς είναι να παίρνεις συνέντευξη από τον αδελφό σου» κάνοντας νύξη για τη συνέντευξη που θα έπαιρνε από τον αδελφό του Σάκη Αρναούτογλου.

Ο Γρηγόρης αναφέρθηκε στο κοινό τους παρελθόν, συγκεκριμένα όταν ήταν μικρά παιδιά, λέγοντας πως όταν εκείνος έπαιζε μπάλα και με στρατιωτάκια, ο Σάκης άνοιγε την κουρτίνα κι έβλεπε τον αέρα που φυσούσε. Από μικρό παιδί, λοιπόν, είχε καταλάβει την κλίση του και η καριέρα του σαν μετεωορολόγος ήταν κάτι αναμενόμενο.

Ο Σάκης Αρναούτογλου αναπολώντας στο παρελθόν, δήλωσε συγκινημένος:

Ο παππούς μου άνοιξε τους μετεοορίζοντες ώστε να καταλαβαίνω κάποια πράγματα. Με έπαιρνε πάνω στο γαϊδουράκι, πηγαίναμε στο κτήμα σε απόσταση 1 χιλιόμετρο και σε αυτό το χιλιόμετρο τον ρωτούσε πότε θα χιονίσει, γιατί δεν χιονίζει συχνά. Ο παππούς ήταν φυσιολάτρης

Από μικρός, όπως είπε, ό,τι υπήρχε σε βιβλία της μετεωρολογίας το είχε, ενώ έκανε και δύο εξάμηνα στο Αριστοτέλειο. Ο καιρός τον συναρπάζει γιατί ποτέ δεν βαριέσαι, ενώ μπορεί να δουλεύει 18 και 20 ώρες, κάνοντας λόγο για ένα απαιτητικό και δύσκολο επάγγελμα. Ακόμα, δηλώνει ότι έκανε την δεύτερη ιστοσελίδα καιρού στην Ελλάδα, αφού γύρισε από το Μόναχο, και μετά έγινε η συνεργασία με την ΕΡΤ.

Μάλιστα ο Γρηγόρης αποκάλυψε πως στον δρόμο τον μπερδεύουν με τον αδελφό του, ο οποίος αποτελεί μία από τις πιο αγαπημένες τηλεοπτικές προσωπικότητες της ελληνικής τηλεόρασης και έχουν αρκετές ομοιότητες όπως μπορούμε και εμείς να παρατηρήσουμε. Παρ’όλα αυτά οι ίδιοι δηλώνουν ότι είναι τελείως διαφορετικοί, ειδικά στον τρόπο που εκφράζονται.

«Ο Σάκης μοιάζει στον μπαμπά μας, ενώ εγώ μοιάζω με την μητέρα μας» λέει ο Γρηγόρης, ενώ ο Σάκης δηλώνει » εγώ είμαι ο μόνος φαλακρός της οικογένειας» αστειευόμενος τον ίδιο του τον εαυτό του. Ακόμη, το κενό ηλικίας των τεσσάρων χρόνων, δεν τους είχε φέρει τόσο κοντά αρχικά, αφού ο Σάκης σαν μεγάλος αδερφός δεν τον «έπαιζε» και είχαν τις δικές τους παρέες. Πάντως τα δύο αδέρφια πλέον είναι αρκετά αγαπημένα, και όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και στην αφέλεια της παιδικής ηλικίας!

Διάβασε και αυτό:

Στο νοσοκομείο ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved