Μετά τον τελικό, ο Δημήτρης Σκουλός και η Βίκυ Καγιά βρέθηκαν καλεσμένοι στη φωλιά των ΚουΚου και αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, στο “φιάσκο” με την ψηφοφορία του GNTM.

Οι δυο κριτές σχολίασαν το αποτέλεσμα του τελικού και την ανάδειξη των δυο νικητριών, ενώ τους περίμενε και μια έκπληξη, αφού η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης πόζαραν ως άλλα Next Top Models στα concept του τελικού.

Τι απάντησαν Σκουλός και Καγιά για το “φιάσκο” με την ψηφοφορία του GNTM;

Δημήτρης Σκουλός και Βίκυ Καγιά έδωσαν εξηγήσεις για το τι συνέβη και αναδείχθηκαν δυο νικήτριες με τον Δημήτρη Σκουλό να λέει πως «δεν είμαστε ούτε η παραγωγή, ούτε έχουμε πρόσβαση στο σύστημα. Θέλαμε να βρούμε έναν τρόπο που θα είναι δωρεάν και όχι μέσω sms και επιλέχθηκε μια μεγάλη εταιρεία αμερικάνικη που έχει αναλάβει τεράστια πρότζεκτ σε όλο τον κόσμο. Μάλλον ο ανάδρομος; Δεν ξέρω αν θα μπορούσε να το ελέγξει κανείς».

Απ’ την πλευρά της, η Βίκυ Καγιά τόνισε πως «δεν ήταν δικό μας κομμάτι. Εμείς είμαστε εκεί για να καταγράψουμε τι έχει συμβεί, να πούμε τα νέα στον κόσμο, να βοηθήσουμε στην καλή διεξαγωγή της βραδιάς και από εκεί και πέρα το τι γίνεται στο τεχνικό κομμάτι και τι δεν γίνεται δεν έχει να κάνει με εμάς. Ήταν μια πολύ κακή στιγμή. Θα μου πείτε για δεύτερη χρονιά; Δυστυχώς ναι, για δεύτερη χρονιά. Τελικά, οι δωρεάν τρόποι έχουν μια τεχνική δυσκολία».

Παράλληλα, και το Star εξήγησε το τεχνικό πρόβλημα με την ψηφοφορία. Όπως αναφέρουν από το κανάλι η ψηφοφορία του κοινού δεν κατέστη δυνατή καθώς η ηλεκτρονική πλατφόρμα δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στον τεράστιο όγκο συμμετοχής του τηλεοπτικού κοινού, λόγω τεχνικού προβλήματος εξειδικευμένου συνεργάτη του Star από το εξωτερικό.

Δες ακόμα:

Τα tweets για το GNTM που μας έκαναν να δακρύσουμε!