Δεν έχει τέλος η κόντρα του Άνθιμου Ανανιάδη με την πρώην σύντροφό του και μητέρα του παιδιού του, Μαρία- Νεφέλη Γαζή. Τι απαντά ο ηθοποιός στις καταγγελίες για τις απειλές;

Ο Άνθιμος Ανανιάδης για τις καταγγελίες της Μαρίας- Νεφέλης Γαζή ότι απειλούσε την ίδια και την οικογένειά της, κάνει λόγο για ολισθηρό κατήφορο της άλλης πλευράς (σ.σ. της πρώην συντρόφου του), με στόχο τη δημόσια απαξίωση και διαπόμπευση του προσώπου του.

Παράλληλα, σημειώνει πως τον πνίγει η αγανάκτηση και ο θυμός, αλλά τονίζει ότι θα προτάξει την υπεράσπιση του συμφέροντος ενός νηπίου άμοιρου των όποιων δόλιων κινήτρων, οποιαδήποτε κι αν είναι τελικά η σχέση του μ’ αυτό το παιδί.

Η συγκεκριμένη φράση έρχεται μετά τις δηλώσεις του ηθοποιού το προηγούμενο διάστημα ότι πέρασε τις γιορτές μακριά από το παιδί του γιατί από την πλευρά της μητέρας αμφισβητείται πως είναι ο βιολογικός πατέρας.

Στη συνέχεια, η πρώην σύντροφός του κατήγγειλε πως έχει αποδεικτικά στοιχεία για τις απειλές που δέχεται η ίδια και η οικογένειά της από τον ηθοποιό.

Η απάντηση του Άνθιμου Ανανιάδη:

«Όσο και αν ως ένα κοινό άνθρωπο με πνίγουν συναισθήματα αγανάκτησης και θυμού από την διαχείριση και εκμετάλλευση, από την πλευρά της πρώην συντρόφου μου και του στενού της περιβάλλοντος, ψευδών πτυχών της διαπροσωπική μας σχέσης, συνειδητά επιλέγω, με γνώμονα τις αρχές και τις αξίες που εγώ πρεσβεύω και μου εμφύσησε η οικογένειά μου, να μην παρακολουθήσω τον ολισθηρό κατήφορο της άλλης πλευράς, έστω και αν σκοπίμως αποκοπεί στην δημόσια απαξίωση και διαπόμπευση του προσώπου μου και στον στιγματισμό της δημόσιας εικόνας μου, και να προτάξω την υπεράσπιση του συμφέροντος ενός νηπίου άμοιρου των όποιων δόλιων κινήτρων.

Αυτό το τελευταίο πάντα πρυτανεύει στο μυαλό και την ψυχή μου ανεξάρτητα της εκβάσεως της επιστημονικής διερεύνησης της βιολογικής μου σχέσεως με αυτό.

Εύχομαι και λόγω των ημερών ο Θεός να μας φωτίσει να αρθούμε στο ύψος των περιστάσεων όπως επιτάσσει το δίκαιο και η ηθική.

Με την πεποίθηση ότι θα γίνει σεβαστή η αλήθεια και η έκκληση μου

Άνθιμος Ανανιάδης».

Διαβάστε αναλυτικά όσα είχε καταγγείλει η Μαρία- Νεφέλη Γαζή:

Μαρία- Νεφέλη Γαζή: «Έχω μηνύματα που με απειλεί ο Άνθιμος»