Τι απαγόρευε η παραγωγή του MasterChef στους παίκτες;

LIKE US ON FACEBOOK

Το Masterchef μπορεί να έχει τελειώσει αλλά όλοι εξακολουθούν να μιλούν για αυτό. Κριτές και διαγωνιζόμενοι έχουν δώσει αρκετές συνεντεύξεις και μας έχουν βάλει κι εμάς στο concept. Τι απαγόρευε η παραγωγή του MasterChef στους παίκτες;

Ο Πάνος Τόγιας παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό “Τηλεθεατής” και μίλησε για όλα. Και ο πρώην διαγωνιζόμενος αναφέρθηκε σε αυτό που η παραγωγή του MasterChef απαγόρευε.

Τι ήταν αυτό; Το αλκοόλ! Ούτε ένα ποτήρι κρασί; Ούτε μια μπύρα; Τίποτα! Άλλωστε ερωτηθείς για το τι του έλειψε περισσότερο το διάστημα που ήταν στο παιχνίδι, είπε «οι μπύρες, απαγορευόταν το αλκοόλ. Μετά το γύρισμα, μια μπυρίτσα θα ήταν ότι καλύτερο. Επίσης, μου έλειψαν οι φίλοι μου πάρα πολύ».

Και ποια στιγμή από το παιχνίδι του έχει μείνει πιο έντονα στο μυαλό; «Δύο, την πρώτη μου στιγμή, όταν πήρα την ποδιά από τους κριτές, και την ημέρα που αποχώρησα. Αυτά θυμάμαι πιο έντονα», είπε χαρακτηριστικά.

Η συμβουλή του μέντορά του, Λεωνίδα Κουτσόπουλου, την οποία κρατάει είναι ότι στα πιάτα του ένας σεφ είναι ο χαρακτήρας του, η εικόνα του. Είναι μια συμβουλή που δεν θα ξεχάσει, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τη μαγειρική, τα αγαπημένα σου υλικά είναι το βούτυρο, το εστραγκόν σαν αρωματικό και το αρνί. Και η αγαπημένη του συνταγή; Φιλέτο μοσχάρι με πουρέ πατάτας… πιάτο που όπως είπε θα μπορούσε να το απολαμβάνει κάθε μέρα!

Να σημειώσουμε πως ο ίδιος σε συνέντευξή του έχει δηλώσει πως αν γύριζε τον χρόνο πίσω μπορεί και να μην πήγαινε στο MasterChef, ενώ αναφορικά με τα σχόλια που έχει ακούσει, ανέφερε ότι «το καλύτερο σχόλιο είναι ότι ενέπνευσα με την δημιουργικότητα μου και το χειρότερο ότι είμαι μουσίτσα επειδή κάνω παρέα με την Σπυριδούλα».

Διαβάστε επίσης:

Οι σχέσεις του με τα παιδιά στο MasterChef, τα σχέδια του και η «ανοιχτή» πόρτα στο Λονδίνο
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved