Έχεις δει την Kim Kardashian στο παρελθόν, σε παλιές φωτογραφίες; Ήρθε η ώρα αν τη δεις και να μείνεις με το στόμα ανοιχτό. 

Η Kim Kardashian έχει τραβήξει πολλές φορές κατά καιρούς τα βλέμματα και τώρα το κάνει για ακόμα μία φορά. Λίγο η ανακοίνωση του Kanye West πως κατεβαίνει για Πρόεδρος των ΗΠΑ πριν από μερικές μέρες, λίγο η αποκάλυψη του Forbes σχετικά με την περιουσία της, η Kim μας απασχολεί αρκετά τον τελευταίο καιρό, όμως αυτή την φορά μ’ έναν πολύ διαφορετικό τρόπο.

Κι αν αναρωτιέσαι πώς ήταν η Kim Kardashian στο παρελθόν, τότε σου έχουμε την απάντηση. Για την ακρίβεια όχι εμείς, αλλά η ίδια, αφού δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από παλιές της φωτογραφίες, αποκαλύπτοντας όσα ίσως δεν είχαμε προσέξει από την νεαρή της ηλικία.

Τις φωτογραφίες αυτές βρήκε η ίδια η Κim, ψάχνοντας στο αρχείο της, αφού κρατάει όλες τις φωτογραφίες της, τις ημέρες της καραντίνας και όπως θα δεις είναι σχεδόν αγνώριστη με τη σημερινή φιγούρα της που έχουμε συνηθίσει, τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα, καθώς δεν έχει ούτε το στήθος, ούτε τη λεπτή μέση, ούτε φυσικά τους έντονους διάσημους γοφούς που έχει σήμερα. Γενικά είναι πολύ διαφορετική και θα αφήσει κι εσένα με το στόμα ανοιχτό.

«Διατηρώ λοιπόν τα πάντα και έχω οργανώσει τις φωτογραφίες μου κατά τη διάρκεια της καραντίνας και βρήκα όλες τις παλιές μου φωτογραφίες! Τόσα πολλοί καλοί θησαυροί εδώ! Θυμάστε κάποια από αυτά τα βλέμματα; Ή το ηλιακό έγκαυμα που έπαθα στο Μεξικό; Σύρετε για να δείτε» έγραψα η ίδια χαρακτηριστικά.

Δες ακόμα:

H Kim Kardashian και η αλήθεια για την περιουσία της