Μια δυσάρεστη μέρα ήταν η σημερινή Κυριακή για τη Ζέτα Μακρυπούλια που έπεσε θύμα διάρρηξης. Η φωτογραφία που ανέβασε η ίδια στα Stories στο Instagram.

Ειδικότερα, έπεσε θύμα διάρρηξης η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία πηγαίνοντας στο σημείο που είχε παρκάρει το αυτοκίνητό της, είδε κάτι που μάλλον δεν θα περίμενε και δεν θα φανταζόταν κανείς.

Από τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram Story, βλέπουμε ότι κάποιος είχε αφαιρέσει τους πλαϊνούς καθρέφτες του αυτοκινήτου. Η φωτογραφία δείχνει τον καθρέφτη από την πλευρά του οδηγού, ενώ η όμορφη ηθοποιός χαρακτηριστικά έγραψε: «Τώρα εσείς το πιστεύετε αυτό που μου συνέβη; Μα να μου κλέψουν τους πλαϊνούς καθρέπτες του αυτοκινήτου; Γιατί;».

Ευτυχώς, δεν υπήρξαν άλλες ζημιές, αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι περίεργο κάποιος να θέλει να αφαιρέσει μόνο τους καθρέφτες του αυτοκινήτου, χωρίς να σκέφτεται την ταλαιπωρία που προκαλεί. Και φυσικά, όλοι γνωρίζουμε ότι τέτοια περιστατικά συμβαίνουν παντού γύρω μας, απλά η Ζέτα Μακρυπούλια είναι ένα δημόσιο πρόσωπο και γι΄αυτό το αναφέρουμε.

Σημειώνεται ότι η αυτό το Χειμώνα, αναμένεται να δούμε τη Ζέτα στην πολυαναμενόμενη παράσταση «Γιούγκερμαν» του Μ. Καραγάτση που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στις επόμενες ημέρες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

«Πρέπει.» «Ο πιο άδειος λόγος, μες στην απέραντη κενολογία της ανθρώπινης γλώσσας· το σύμβολο της ματαιότερης δεοντολογίας. Τί πάει να πει «πρέπει»; Ποια ειν’εκείνη η δύναμη που μπορεί να επιβάλει στον άνθρωπο τη δοσμένη αλήθεια, την αλήθεια που αντικειμενοποιείται; «Πρέπει.» Ποιος ανόητος γέννησε αυτό το λόγο, και ποιος τρελός πίστεψε σ’ αυτόν; Το πρόβλημα των πράξεών μας – της ζωής μας δηλαδή το πρόβλημα – δεν βρίσκεται στη δεοντολογία, μα στο δυναμισμό. Ας κάνουμε ό,τι μπορούμε· είναι ο μοναδικός πλούτος της μάταιης ύπαρξης μας. Το τι πρέπει η έπρεπε να κάνουμε, ας μείνει για στερνή παρηγοριά η τυράγνια του τραγικού ισολογισμού των γηρατειών· κι οι μεταγενέστεροι ας κρίνουν. Ας ανεγείρουν ανδριάντα στον τάφο μας, ας χτίσουν βεσπασιανή. Η λόξα της υστεροφημίας παιδεύει μόνο τους κενόδοξους, εκείνους που η Μοίρα τους φυλάει τον απολυτότερο θάνατο. Το διαισθάνονται, γι’ αυτό ανησυχούν…» Μ.Καραγάτσης – «Γιουγκερμαν» ————————————————— Έναρξη 28/11/2018 @poreia_theatre ————————————————— #θεατροπορεια #comingsoon #theater #kappa #cover

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ zeta_makripoulia_official στις

Διαβάστε ακόμη:

Η selfie Μακρυπούλια – Χατζηγιάννη στον γάμο του αδερφού της! (Photo)