Θύμα απάτης η Φαίη Σκορδά | Όσα είπε on air

LIKE US ON FACEBOOK

Θύμα απάτης η Φαίη Σκορδά, η οποία έχει βάλει και δικηγόρο για να λυθεί ένα θέμα το οποίο έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις. Τι ανακοίνωσε η παρουσιάστρια;

Θύμα απάτης η Φαίη Σκορδά καθώς κυκλοφορεί μια διαφήμιση για ρόφημα αδυνατίσματος στην οποία απεικονίζεται η ίδια, ενώ όπως δηλώνει δεν έχει καμία σχέση με τη συγκεκριμένη δράση.

Μέσα απ’ την εκπομπή της ξεκαθάρισε πως έχει πέσει θύμα ηλεκτρονικής απάτης μιας υπόθεσης που έχει ξεκινήσει πριν τις γιορτές. Η ίδια επανέλαβε πολλές φορές πως δεν εμπλέκεται σε αυτήν την ιστορία και καλεί τον κόσμο που της στέλνει μηνύματα να μην αγοράσει το συγκεκριμένο προϊόν.

Πραγματικά, δεν πρέπει να το αγοράζετε, δεν εμπλέκομαι εγώ σ’ αυτή την ιστορία, μην πάθετε και τίποτα. Πάρα πολύ έντονα στο Facebook. Είναι ψεύτικο, είναι μια απάτη. Να είστε πολύ προσεκτικοί. Δεν εμπλέκομαι σε αυτό, προσπαθώ να ξεμπλέξω από αυτή την ιστορία. Δεν εμπλέκομαι καθόλου με αυτή την ιστορία

Η Φαίη Σκορδά μίλησε για την πλαστική στη μύτη και τα… πικρόχολα σχόλια!

Αναλυτικά η δήλωση της Φαίης στην εκπομπή της:

«Μου στέλνετε πάρα πολλά μηνύματα και πλέον με ρωτούν και οι φίλοι μου! Όλη αυτή η υπόθεση έχει ξεκινήσει πριν τις γιορτές. Ζήτησα από το δικηγορικό μου γραφείο να μιλήσει με τους ανθρώπους της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, σχετικά με μια διαφήμιση που φαίνεται να διαφημίζω ένα ρόφημα αδυνατίσματος. Το έχω ξαναπεί, αλλά έχει ξεπεράσει τα όρια. Δεν είναι αλήθεια, είναι απάτη. Φοβάμαι μήπως σε κάποιον συμβεί και κάτι. Πραγματικά, δεν πρέπει να το αγοράζετε, δεν εμπλέκομαι εγώ σ’ αυτή την ιστορία, μην πάθετε και τίποτα. Πάρα πολύ έντονα στο Facebook.

Είναι ψεύτικο, είναι μια απάτη. Να είστε πολύ προσεκτικοί. Δεν εμπλέκομαι σε αυτό, προσπαθώ να ξεμπλέξω από αυτή την ιστορία. Δεν εμπλέκομαι καθόλου με αυτή την ιστορία. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ, γιατί μπορεί κάποιος να έχει δώσει τα λεφτά του και είναι κρίμα. Είναι από το εξωτερικό, αλλά σίγουρα κάποιος από εδώ το κίνησε. Θα τον βρω ποιος είναι, θα με πιάσει το κιλκισιώτικο άμα τον βρω. Θα τον βρω και τότε να με ψάχνετε. Μη τον βρω… Είναι δυνατόν να κοροϊδεύει τον κόσμο;».


Η αλήθεια είναι πως τέτοιες απάτες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με τις αγορές που κάνουμε, το πού δίνουμε τα στοιχεία μας αλλά και τα προϊόντα που αγοράζουμε.

Διαβάστε αναλυτικά:

Πώς δεν θα πέσεις θύμα στις online αγορές! Οδηγίες προς τους καταναλωτές

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved