Θετικός στον κορονοϊό ο Πρίγκιπας Κάρολος

LIKE US ON FACEBOOK

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε και ο Πρίγκιπας Κάρολος, όπως ανακοίνωσε το Παλάτι του Μπάκιγχαμ την Τετάρτη 25 Μαρτίου. 

Ο Πρίγκιπας της Ουαλίας έκανε το τεστ για τον κορονοϊό και τα αποτελέσματα βγήκαν θετικά. Ο ίδιος παρουσιάζει ήπια συμπτώματα και παραμένει σε καλή κατάσταση. Ο Πρίγκιπας Κάρολος είναι 71 ετών, διάδοχος του βρετανικού θρόνου κι όπως φαίνεται έχει απομονωθεί στο κάστρο Μπαλμόραλ της Σκωτίας.

Η ανακοίνωση του Παλατιού: 

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Εμφανίζει ήπια συμπτώματα αλλά κατά τα άλλα παραμένει σε καλή κατάσταση και εργάζεται από το σπίτι του τις τελευταίες ημέρες ως συνήθως 

Η σύζυγός του, Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, Δούκισσα της Κορνουάλης, είχε κάνει κι εκείνη το τεστ, αλλά είχε βγει αρνητικό, όπως δήλωσε ένας εκπρόσωπος του Clarence House.

Η δούκισσα της Κορνουάλης έκανε επίσης τεστ αλλά δεν έχει τον ιό. Σύμφωνα με τις κυβερνητικές και ιατρικές συμβουλές, ο Πρίγκιπας και η Δούκισσα είναι τώρα αυτοαπομονωμένοι στο σπίτι στη Σκωτία. Τα τεστ διεξήχθησαν από το NHS στο Aberdeenshire, όπου πληρούσαν τα κριτήρια που απαιτούνται για τη δοκιμή. Δεν είναι δυνατόν να εξακριβωθεί από ποιον ο Πρίγκιπας κόλλησε τον ιό λόγω του μεγάλου αριθμού δεσμεύσεων που πραγματοποίησε δημοσίως κατά τις τελευταίες εβδομάδες ο Πρίγκιπας 

Να θυμίσουμε φυσικά πως τα κρούσματα του κορονοϊού στη Βρετανία αυξάνονται συνεχώς κι αυτοί που νοσούν είναι εκατοντάδες. Επίσης πολλά είναι και τα θύματα από τον ιό στη χώρα. Έτσι, λοιπόν, ο κορονοϊός έφτασε μέχρι και στο Παλάτι και “διείσδυσε” στη βασιλική οικογένεια, που φαίνεται να παίρνει κι αυτή τα μέτρα της. Απομονωμένη βρίσκεται τις τελευταίες μέρες και η βασίλισσα Ελισάβετ στο Κάστρο του Γουίνδσορ μαζί με τον σύζυγό της Πρίγκιπα Φίλιππο.

Δες στον χάρτη τα κρούσματα ανά τον κόσμο. 

Διάβασε ακόμα:

Αναβάλλονται για το 2021 οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο

Photo: AP
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved