Μ’ ένα video που ανέβασε στο Instagram της, η Χριστίνα Μπόμπα είπε πως διαγνώστηκε με κορονοϊό και παραμένει σε καραντίνα στο σπίτι, ενώ θα πάρει τα απαραίτητα μέτρα ώστε να μην κολλήσει τον Σάκη Τανιμανίδη.

Στο video, η Χριστίνα Μπόμπα κάθεται δίπλα δίπλα με τον σύζυγό της και κάνουν γνωστές όλες τις λεπτομέρειες.

Η ίδια τονίζει πως μόλις ενημερώθηκε ότι έχει μολυνθεί απ’ τον κορονοϊό και σημειώνει πως θα πάρει τα απαραίτητα μέτρα ώστε να μην κολλήσει και ο σύντροφός της, ενώ προέτρεψε όσους έχουν τον ιό να το λένε ώστε να προστατεύουν τον περίγυρό τους.

Το ζευγάρι θα παραμείνει σε καραντίνα για όσο χρειαστεί, ενώ ο Σάκης Τανιμανίδης θα κάνει εκ νέου εξέταση σε μια εβδομάδα.

Σημειώνεται πως η Χριστίνα Μπόμπα είπε πως έχει ανεβάσει μέχρι 37,2 πυρετό και δεν έχει άλλα σοβαρά συμπτώματα.

Κάνουμε αυτό το βίντεο γιατί αισθάνθηκα την ανάγκη να σας πω ότι έχω κι εγώ κορονοϊό. Μόλις μάθαμε τα νέα. Σε λίγο θα πιάσουμε ο καθένας από ένα δωμάτιο για να μειώσουμε τις πιθανότητες να τον κολλήσω. Κάνω αυτό το video για να το πω γιατί θεωρώ πολύ σημαντικό όσοι έχουν κορονοϊό ή νομίζουν ότι έχουν προσβληθεί να βγαίνουν να το λένε, να προστατεύουν τους γύρω τους, να προστατεύουν τις ευπαθείς ομάδες και να κάνουν το καλύτερο δυνατό γιατί μιλάμε για μια πανδημία. Γι’ αυτό το λόγο μπαίνουμε και οι δύο σε καραντίνα. Ο Σάκης θα επανεξεταστεί μετά από μία εβδομάδα

Στη λεζάντα που συνόδευε το video, έγραψε:

Έχω κι εγώ κορονοϊό. Είμαι καλά, είμαι σε καραντίνα σπίτι μου, τηρώ όλα τα μέτρα των επίσημων φορέων! Πάρτο σοβαρά, δεν είναι αστείο

Το video με την Χριστίνα Μπόμπα:

Δείτε στον χάρτη τα κρούσματα ανά τον κόσμο.

Μετά τα μηνύματα που έλαβε η Χριστίνα Μπόμπα από τους followers της, ανέβασε Instagram stories για να τους ευχαριστήσει, στα οποία είπε: «Ευχαριστώ πολύ για όλα τα μηνύματα που μου στέλνετε και για τα περαστικά. Επειδή μου στέλνετε πάρα πολλές ερωτήσεις, θέλω να σας πως, πως το μεσημεράκι θα κάνω ένα live. Οπότε θα απαντήσω σε όλες σας τις απορίες».

Παράλληλα, η ίδια ανέβασε και μερικά ενημερωτικά stories με τους κανόνες υγιεινής που πρέπει να ακολουθούμε.

Κανόνες υγιεινής για τον κοροναϊό που όλοι πρέπει ν’ ακολουθούμε:

Κανόνες υγιεινής για τον κοροναϊό που όλοι πρέπει ν’ ακολουθούμε