Απ’ τις πολύ γλυκές στιγμές του αθλητισμού με πρωταγωνίστρια τη μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά, η οποία με μια τόσο αυθόρμητη κίνηση, έκανε όλο τον κόσμο να μιλάει για εκείνη!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έγινε ο πρώτος Έλληνας που κερδίζει τίτλο σε τελικό ΑTP (Association of Tennis Professionals). Εκτός, όμως, απ’ τα εύσημα που πήρε ο 20χρονος τενίστας, αξίζει να δώσουμε λίγη προσοχή και στη μαμά του Τσιτσιπά!

Ο νεαρός τενίστας γιόρτασε φυσικά αυτό τον σπουδαίο τίτλο της καριέρας του μαζί με τους γονείς του, οι οποίοι βρίσκονταν στις εξέδρες όταν ο γιος του πέτυχε τον νικητήριο πόντο!

Μόλις έληξε ο αγώνας κι ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναδείχθηκε νικητής, η μαμά του πλησίασε τον αντίπαλό του, Ερνεστς Γκουλμπίς, ο οποίος καθόταν στον πάγκο του με κατεβασμένο το κεφάλι, και του μίλησε!

Η φωτογραφία που κυκλοφορεί στα social media δείχνει τη μητέρα του Τσιτσιπά να είναι πάνω απ’ τον αντίπαλο τενίστα και να τον παρηγορεί!

Φυσικά, αξίζει να σημειώσουμε πως η Τζούλια Τσιτσιπά έχει την άνεση να κάνει κάτι τέτοιο, διότι ήταν επαγγελματίας τενίστρια και μάλιστα πρωταθλήτρια τένις της Σοβιετικής Ένωσης και μέλος της ομάδας του Fed Cup της Σοβιετικής Ένωσης. Αυτό από μόνο του την κάνει να αισθάνεται πιο άνετα με την δημόσια έκφρασή της απέναντι στους άλλους τενίστες.

Δες κι αυτό:

https://ipop.gr/eidisis/kai-nai-o-stefanos-tsitsipas-kerdise-ton-proto-toy-titlo-atp-sti-stokcholmi/