Όλες οι πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι στιγμής για το μουσικό show του ΣΚΑΪ, που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Το The Masked Singer έρχεται και αναμένεται να κερδίσει το κοινό.

Πάμε να πάρουμε, όμως, τα πράγματα απ’ την αρχή… Τι είναι το νέο μουσικό παιχνίδι του ΣΚΑΪ;

Το The Masked Singer είναι πολύ δημοφιλές στο εξωτερικό και πολύ διαφορετικό σε σχέση με τα άλλα μουσικά shows που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε.

Σ’ αυτό το παιχνίδι, διάσημοι ερμηνευτές μεταμφιέζονται και κανείς δεν μπορεί να τους αναγνωρίσει εμφανισιακά, παρά μόνο να τους ακούσει.

Σε κάθε επεισόδιο υπάρχει και μια αποχώρηση, η οποία προκύπτει απ’ τις ψήφους της κριτικής επιτροπής και του κοινού. Ο καλλιτέχνης που αποχωρεί βγάζει τη μάσκα του κι αποκαλύπτει για πρώτη φορά την ταυτότητά του!

Τα πρόσωπα στο The Masked Singer

Ο Νίκος Γεωργιάδης στο “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” ανέφερε στο ρεπορτάζ του πως έχει “κλειδώσει” ο παρουσιαστής, αλλά και κάποια απ’ τα μέλη της κριτικής επιτροπής.

Συγκεκριμένα, όπως πολύ σωστά ακουγόταν, ο Σάκης Ρουβάς αναλαμβάνει την παρουσίαση ενώ έκπληξη αποτελούν τα μέλη της κριτικής επιτροπής.

Θυμίζουμε ότι είχε ακουστεί ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πάει στον ΣΚΑΪ κι αναλαμβάνει την παρουσίαση του show, αλλά τελικά διαψεύστηκε το συγκεκριμένο σενάριο και η ίδια έκλεισε με τον Alpha.

Ο Χάρης Βαρθακούρης φαίνεται πως έχει ήδη κλείσει για να είναι στο show ως κριτής, άλλωστε ανήκει ήδη στο δυναμικό του ΣΚΑΪ λόγω του Big Brother, ενώ σε πολύ καλό δρόμο είναι οι συζητήσεις με τον Νίκο Μουτσινά, που επίσης ανήκει στο δυναμικό του σταθμού, αλλά και με την Τάμτα.

Εμείς ανυπομονούμε να μάθουμε ποιοι καλλιτέχνες θα συμμετέχουν μεταμφιεσμένοι!

Δες ακόμα:

Με ποιο κανάλι και για ποιο project- έκπληξη έκλεισε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου;