«Θα υπάρξουν και δεύτερες ευκαιρίες», λένε οι κριτές του Masterchef!

LIKE US ON FACEBOOK

Το κοινό για ακόμη μια σεζόν έδειξε ότι αγαπάει το Masterchef και γι’ αυτό οι ιθύνοντες του καναλιού σκοπεύουν να το τραβήξουν όσο μπορούν. «Θα υπάρξουν και δεύτερες ευκαιρίες», λένε οι τρεις κριτές του Masterchef, στην πρώτη τους κοινή συνέντευξη.

Πιο συγκεκριμένα, μετά την επιτυχία που σημειώνει και φέτος το ριάλιτι μαγειρικής, είναι λογικό ο σταθμός να θέλει να καθυστερήσει το τέλος του όσο μπορεί. Έτσι εάν έχει αποχωρήσει κάποιος αγαπημένος σου παίκτης από το Masterchef μην στεναχωριέσαι, γιατί πολύ σύντομα μπορεί να τον δεις ξανά μέσα στο παιχνίδι!

Κι αυτό δεν το είπαμε εμείς ούτε κάποια ανώνυμη πηγή, αλλά οι ίδιοι οι κριτές του Masterchef στην πρώτη τους κοινή συνέντευξη στο περιοδικό People.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Σωτήρης Κοντιζάς παραχώρησαν μια συνέντευξη εφ’ όλης τής ύλης και φυσικά μίλησαν σ’ αυτή και για το MasterChef.

Την αποκάλυψη ότι σε κάποιους παίκτες θα δοθεί και δεύτερη ευκαιρία έκανε ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο οποίος χαρακτηριστικά δήλωσε ότι: «Στην πορεία του παιχνιδιού θα υπάρξουν και δεύτερες ευκαιρίες, με συγκεκριμένες διαδικασίες. Θα δούμε παίκτες που είχαν αποχωρήσει να επιστρέφουν στο MasterChef, αλλά και πολλά ακόμα που δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε».

Στην ίδια συνέντευξη, σε ερώτηση του δημοσιογράφου στους τρεις κριτές για το εάν στη δική τους τηλεοπτική συνύπαρξη υπάρχουν ρόλοι, δηλαδή, ο καλός, ο αυστηρός και ο απόμακρος, ο Πάνος Ιωαννίδης απάντησε ότι:

Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχουν ρόλοι. Είμαστε αυτοί που είμαστε. Η επιτυχία μας είναι πως ο καθένας από εμάς είναι ο εαυτός του. Τα αστεία του Λεωνίδα μπροστά από τις κάμερες είναι επί δέκα από αυτά που βλέπετε. Απλά του τα κόβουμε στο μοντάζ! Ο Σωτήρης είναι αυστηρός όσο χρειάζεται και είναι πολύ συγκεκριμένος στις απαιτήσεις του. Αυτό δεν τον κάνει αυστηρό, αλλά επαγγελματία. Θεωρώ πως είναι ένα γλυκό παιδί, με απίστευτο χιούμορ. Και εγώ είμαι ο εαυτός μου. Η τηλεόραση δεν με άλλαξε. Όπως μπήκα, έτσι συνεχίζω να είμαι. Δεν είμαι ηθοποιός, αλλά μάγειρας. Δεν θα έμπαινα καν στη διαδικασία να σκεφτώ να υποκριθώ κάτι διαφορετικό

Τέλος, ερωτηθείς για το τι είναι αυτό που έχουν απομυθοποιήσει, ύστερα από την τηλεοπτική τους εμπειρία μπροστά από τις κάμερες, ο Πάνος Ιωαννίδης απάντησε ότι τα γυρίσματα για το τρέιλερ διήρκεσαν 25,5 ώρες, ενώ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ότι του έκανε εντύπωση πώς κάποιοι άνθρωποι ανέπτυσσαν φιλίες σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα:

Αυτό που μου έκανε πάντα εντύπωση ήταν το πώς κάποιοι άνθρωποι που συνεργάζονταν σε μια παραγωγή ύστερα από λίγες μέρες μπορεί να γίνονταν μια παρέα τόσο γρήγορα, σαν να γνωρίζονται σαράντα χρόνια. Υπήρχε μια οικειότητα, λες και ήταν παλιοί συμμαθητές. Τώρα κατάλαβα πως η τηλεόραση είναι ένας τεράστιος μικρόκοσμος και υπάρχουν επαφές μεταξύ των ανθρώπων για διάφορους λόγους

Διαβάστε ακόμη:

Τιμολέων Διαμαντής: Ο σεφ που μαγειρεύει avant-garde, αλλά λατρεύει να τρώει street food!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved