Αν σκεφτείς το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;», θα σου έρθουν στο μυαλό, εκτός απ’ τον Σπύρο Παπαδόπουλο, εύκολες και δύσκολες ερωτήσεις με μοναδικό στόχο να φτάσεις στο μέγιστο χρηματικό έπαθλο!

Τις εύκολες τις απαντάς χωρίς να χρειάζεσαι πολλή σκέψη, ενώ για τις δύσκολες πιθανώς θα χρειαστείς τη βοήθεια του κοινού. Στις ΔΥΣΚΟΛΕΣ. Θα σου πέσει το σαγόνι, όμως, αν μάθεις για ποια ερώτηση ζήτησε τη βοήθεια του κοινού μια Τουρκάλα παίκτρια!

Η 26χρονη, απόφοιτος οικονομικού Πανεπιστημίου στην Κωνσταντινούπολη, Σου Αϊχάν, διεκδίκησε χρήματα στην τουρκική έκδοση του «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;», όμως, αντί να συζητάμε όλοι για το πόσα κέρδισε, κατάφερε να γίνει viral λόγω της ερώτησης για την οποία ζήτησε τη βοήθεια του κοινού.

Η παίκτρια έδωσε τρεις σερί σωστές απαντήσεις και στη συνέχεια τη ρώτησαν: «Πού είναι το Κινεζικό Τείχος (Σινικό Τείχος)»;

Όχι, η απάντηση δεν είναι, μάλλον, προφανής για όλους καθώς η Αϊχάν δεν κατάφερε ν’ απαντήσει μόνη της κι είπε: «Το ξέρω, αλλά θα πάρω τη βοήθεια του κοινού για να σιγουρευτώ»!

Σαν να μην έφτανε αυτό, οι απαντήσεις του κοινού ήταν υπέρ της Κίνας, αλλά με ποσοστό 51%! Οι υπόλοιποι αμφιταλαντεύτηκαν μεταξύ της Ινδίας, της Νότιας Κορέας και της Ιαπωνίας.

Τελικά, η Αϊχάν, η οποία μεταξύ μας δεν είχε και πολλές πιθανότητες να κερδίσει, αποκλείστηκε στην επόμενη ερώτηση που αφορούσε τον συνθέτη ενός γνωστού τουρκικού τραγουδιού.

Βέβαια, πριν την κατηγορήσουμε, ας θυμηθούμε και τον τύπο που είχε την απάντηση στην μπλούζα του κι έχασε!

Διαβάστε ακόμα:

Απλά επικό: Εκατομμυριούχος..κατά λάθος