Θα αγαπήσεις κι εσύ το βίντεο με τον πρίγκιπα Harry να φτιάχνει τα μαλλιά της Markle, γιατί αποδεικνύει (όχι ότι το χρειάζεται) πόσο πραγματικός πρίγκιπας και gentleman είναι.

Είναι μια ωραία μέρα του Σεπτέμβρη κι εσύ έχεις πάει κομμωτήριο, έχεις φτιάξει τα μαλλιά σου, μόνο και μόνο για να φυσήξει αέρας και να στα χαλάσει. Όσο περίεργο κι αν σου ακουστεί στην ίδια κατάσταση βρέθηκε και η πάντα άψογη Meghan Markle, όμως, αυτή δίπλα της είχε τον πρίγκιπα της, αυτόν που της έφτιαξε τα μαλλιά την κατάλληλη στιγμή, για να βγει όμορφη στη φωτογράφηση.

Για να πάρουμε τα πράγματα απ’ την αρχή, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan ήταν έτοιμοι να βγάλουν μια κοινή φωτογραφία με τις γυναίκες από το Hubb Community Kitchen στο Kensington Palace την Πέμπτη, καθώς οι ίδιες βοήθησαν στη δημιουργία του βιβλίου μαγειρικής που έγραψε η Markle.

Τότε, ο αέρας φύσηξε και τα μαλλιά της άρχισαν να πετούν προς τα πάνω, όταν ο πρίγκιπας Harry τα είδε και τα έφτιαξε σε κλάσματα δευτερολέπτου. Η Meghan μετά φτιάχνοντας τα μαλλιά της, ζήτησε συγγνώμη και το ζευγάρι δεν μπορούσε παρά να χαμογελάσει με την αμήχανη στιγμή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Long hair don’t care ? when hubby has your back

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meghan & Harry • supporters (@harry_meghan_updates) στις

Κι αν αυτή η χειρονομία δεν σε έπεισε για το πόσο ερωτευμένος είναι ο πρίγκιπας Harry, αφήνουμε κι αυτή τη φωτογραφία εδώ, για να δεις τον τρόπο με τον οποίο κοιτούσε τη σύζυγό του, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του βιβλίου της!

BEN STANSALL/AFP/Getty

Διαβάστε ακόμη:

Το προσωπικό του Μπάκιγχαμ ξεχωρίζει κάποιον και δεν είναι αυτός που περιμένεις!

Photo: BEN STANSALL/AFP/Getty