Τέλος το The Voice για τον Μαραβέγια, καθώς ο αγαπημένος τραγουδιστής και κριτής του διαγωνισμού τραγουδιού, ανακοίνωσε πριν από λίγα λεπτά μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram την απόφαση του να αποχωρήσει.

Δεν προλάβαμε να συνειδητοποιήσουμε καλά καλά ότι ο Γιώργος Καπουτζίδης δεν θα είναι παρουσιαστής του The Voice αυτή τη χρονιά, καθώς ο ίδιος πριν από λίγο καιρό είχε ανακοινώσει την απόφαση του ν΄αποχωρήσει από την παρουσίαση του σόου, όταν την αποχώρηση του ανακοίνωσε κι ένας απ’ τους πιο αγαπημένους κριτές.

Συγκεκριμένα, ο Κωστής Μαραβέγιας ανακοίνωσε το Σάββατο, μέσα απ’ το προσωπικό του λογαριασμού στο Instagram ότι δεν θα αποτελεί μέλος της κριτικής επιτροπής του δημοφιλούς σόου.

Ο ίδιος στην ανάρτηση του δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους συναδέλφους του, τα παιδιά που τον επέλεξαν για coach τους, αλλά και τον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ, ενώ ανέφερε ακόμη ότι ένα όνειρο ζωής έχει μπει σε τροχιά υλοποίησης και ότι θέλει να αφοσιωθεί σε αυτό.

Αναλυτικά, ο Μαραβέγιας στην ανάρτησή του στο Instagram έγραψε ότι:

«Μετά από τρία χρόνια της αρχικής πρότασης από την Άλκηστη Μαραγκουδάκη και με την τότε καθοριστική προτροπή του φίλου μου και αδελφού Πάνου, της εταιρείας μου Minos-ΕΜΙ και των αγαπημένων μου συναδέλφων που με ενθάρρυναν για την πρώτη μου συμμετοχή στο Voice, ήρθε η στιγμή να κλείσει αυτός ο κύκλος.

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά, όλους τους συμμετέχοντες που με διάλεξαν σαν κόουτς, κάθε μα κάθε φορά ένιωθα τεράστια τιμή αλλά και ευθύνη να τους βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις, έμαθα πολλά από εκείνους, απέκτησα καλούς φίλους και θα θυμάμαι τις πρόβες μας, τα τσιμπούσια μας και τις λίγες αλλά πραγματικές κοινές συναυλίες μας μπροστά σε κοινό.

Επίσης την Έλενα, τον Γιώργο, τον Πάνο και τον Σάκη για την καλύτερη παρέα που είχα ποτέ μπροστά σε κάμερες, κάτι καθόλου απλό και αυτονόητο, δεδομένης της ιδιαίτερης συνθήκης του τηλεοπτικού πλατό.

Τον πάντα χαμογελαστό και φανταστικό vocal coach Νίκο Ρουσάκη. Τον τηλεοπτικό σταθμό Σκάϊ, την παραγωγή της εκπομπής, τον μαέστρο Τόνυ και τους απίθανους μουσικούς του. Τον Γιάννη, τον Γιώργο και την Λεμονιά που με πήραν αγκαλιά ανάμεσα στα κομφετί της νίκης τους και με σήκωσαν ψηλά.

Όλους τους τηλεθεατές, εσάς που με στηρίξατε και μου δώσατε τόσες συγκινήσεις. Τα καλύτερα έρχονται. Ένα όνειρο ζωής έχει μπει σε τροχιά υλοποίησης κι έχω λαχτάρα και προσμονή που θα αφοσιωθώ σε αυτό. Θα σας το ανακοινώσω σε κάποιους μήνες και θα μοιραστώ μαζί σας κάθε μου βήμα. #thevoicegr #teamkostis #endofseason».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Μετά από τρία χρόνια της αρχικής πρότασης από την Άλκηστη Μαραγκουδάκη και με την τότε καθοριστική προτροπή του φίλου μου και αδελφού Πάνου, της εταιρείας μου Minos-ΕΜΙ και των αγαπημένων μου συναδέλφων που με ενθάρρυναν για την πρώτη μου συμμετοχή στο Voice, ήρθε η στιγμή να κλείσει αυτός ο κύκλος. Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά, όλους τους συμμετέχοντες που με διάλεξαν σαν κόουτς, κάθε μα κάθε φορά ένιωθα τεράστια τιμή αλλά και ευθύνη να τους βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις, έμαθα πολλά από εκείνους, απέκτησα καλούς φίλους και θα θυμάμαι τις πρόβες μας, τα τσιμπούσια μας και τις λίγες αλλά πραγματικές κοινές συναυλίες μας μπροστά σε κοινό. Επίσης την Έλενα, τον Γιώργο, τον Πάνο και τον Σάκη για την καλύτερη παρέα που είχα ποτέ μπροστά σε κάμερες, κάτι καθόλου απλό και αυτονόητο, δεδομένης της ιδιαίτερης συνθήκης του τηλεοπτικού πλατό. Τον πάντα χαμογελαστό και φανταστικό vocal coach Νίκο Ρουσάκη. Τον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, την παραγωγή της εκπομπής, τον μαέστρο Τόνυ και τους απίθανους μουσικούς του. Τον Γιάννη, τον Γιώργο και την Λεμονιά που με πήραν αγκαλιά ανάμεσα στα κομφετί της νίκης τους και με σήκωσαν ψηλά. Όλους τους τηλεθεατές, εσάς που με στηρίξατε και μου δώσατε τόσες συγκινήσεις. Τα καλύτερα έρχονται. Ένα όνειρο ζωής έχει μπει σε τροχιά υλοποίησης κι έχω λαχτάρα και προσμονή που θα αφοσιωθώ σε αυτό. Θα σας το ανακοινώσω σε κάποιους μήνες και θα μοιραστώ μαζί σας κάθε μου βήμα. #thevoicegr #teamkostis #endofseason

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maraveyas (@maraveyas) στις

Το ερώτημα όλων τώρα είναι όχι μόνο ποιος θα καλύψει τη θέση του παρουσιαστή του The Voice, αλλά και ποιος θα είναι ο νέος κριτής που θα κάτσει στην καρέκλα του Μαραβέγια;

Διάβασε ακόμη:

Ποιος θα είναι ο νέος παρουσιαστής του The Voice;