Για ένα κορίτσι απ’ την τελική 5άδα το όνειρο του GNTM τελείωσε στο Μιλάνο κι αυτό δεν ήταν άλλο απ’ τη Χαρά Παππά. Το μοντέλο αποχώρησε μετά από μια σειρά από σκληρές δοκιμασίες στην πόλη της μόδας, ενώ η Άννα- Μαρία ήταν εκείνη που ξεχώρισε.

Όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες όπως ήταν φυσικά, αφού τα πέντε κορίτσια βρέθηκαν στο Μιλάνο και μπήκαν στη διαδικασία να φωτογραφηθούν και να κάνουν πασαρέλα φορώντας δημιουργίες ενός οίκου υψηλής ραπτικής.

Μάλιστα, υποψήφιες για αποχώρηση βρέθηκαν δύο φαβορί, η Κάτια κι η Χαρά, με τη Χαρά Παππά να βρίσκεται τελικά εκτός διαγωνισμού.

Τι προηγήθηκε όμως πριν την αποχώρηση;

Τα πέντε κορίτσια (Κέισι, Κάτια, Άννα- Μαρία, Μαρία, Χαρά) βρέθηκαν στο Μιλάνο μαζί με τους τέσσερις κριτές και φυσικά την Έλενα Χριστοπούλου και τη Ζενεβιέβ.

Εκτός από βόλτες, τα κορίτσια έπρεπε να ανταπεξέλθουν και σε απαιτητικές δοκιμασίες. Αφού έκαναν πασαρέλα και φωτογραφήθηκαν σε οίκους μόδας, τα πέντε κορίτσια έμαθαν ότι μια θα αποχωρούσε στο Μιλάνο.

Όλες οι δοκιμασίες έπαιξαν ρόλο, ενώ η τελική δοκιμασία ήταν μια πασαρέλα και φωτογράφιση με δημιουργίες του οίκου Blumarine.

Η Χαρά Παππά αποχώρησε και η Άννα- Μαρία αποθεώθηκε

Συνολικά τη χειρότερη απόδοση στις δοκιμασίες είχαν η Χαρά και η Κάτια, με την κριτική επιτροπή να αποφασίζει πως το ταξίδι του GNTM τελειώνει για τη Χαρά.

Η αποχώρηση έγινε σε κλίμα συγκίνησης αλλά και πολλής αγάπης, αφού οι κριτές αγκάλιασαν τη Χαρά και της ευχήθηκαν τα καλύτερα. Η ίδια τους ευχαρίστησε για όλα και είπε πως θα της λείψουν τα πάντα. Οι φίλες της την αγκάλιασαν, ενώ η Άννα- Μαρία έκρινε ως άδικη την αποχώρησή της κι είπε πως ήθελε να δει την Κάτια να φεύγει.

Εκτός απ’ τα στενάχωρα, όμως, υπήρξε και μια σπουδαία διάκριση για την Άννα- Μαρία, η οποία αναδείχθηκε το απόλυτο “Βlumarine girl”! Το νεαρό μοντέλο είχε το καλύτερο κλικ σύμφωνα με τους κριτές, ενώ οι ίδιοι σχολίασαν πως “έχει πάρει φωτιά” τον τελευταίο καιρό!

«Είσαι μία γυναίκα -δηλητήριο στη φωτογραφία! Στο βλέμμα ξεπέρασες μέχρι και την Κέισι! Αλλά και στην πασαρέλα θεωρώ ότι ήσουν η καλύτερη», είπε ο Δημήτρης Σκουλός με την Άννα Μαρία να ενθουσιάζεται με το αποτέλεσμα της δουλειάς της και να λέει:

Έχω πάρει φωτιά τώρα στο τέλος! Πάμε για τέσσερις φορές καλύτερη φωτογραφία και στον τελικό… νικήτρια!

Το trailer της Τρίτης:

Δες ακόμα:

GNTM 2: Αυτή είναι η νικήτρια του διαγωνισμού!