Τέλος το MasterChef… για λίγο, καθώς οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να σταματήσουν προσωρινά τα επεισόδια του reality μαγειρικής.

Γιατί τέλος το MasterChef;

Σύμφωνα με την Real Life, οι άνθρωποι του STAR θα σταματήσουν προσωρινά τα επεισόδια του κορυφαίου reality της σεζόν – και του μόνου που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην prime time με νέα επεισόδια, λόγω του Πάσχα.

Έτσι, το MasterChef αναμένεται να διακοπεί για τη Μεγάλη Εβδομάδα, δίνοντας χώρο σε προγράμματα που θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα των ημερών, και θα επιστρέψει στους δέκτες μας μετά τις 20 Απριλίου.

Μέσα σ’ αυτό το διάστημα θα έχουν μονταριστεί και τα επεισόδια που ήδη έχουν γυριστεί, οπότε θα υπάρχει πολύ υλικό για προβολή.

Σημειώνεται πως πρόκειται για ένα απ’ τα ελάχιστα ψυχαγωγικά προγράμματα που δεν έχει σταματήσει ακόμα την προβολή νέων επεισοδίων λόγω του κορονοϊού, ενώ η παραγωγή, είναι έτοιμη για κάθε εξέλιξη.

Πάντως, ένας απ’ τους λόγους που προβάλλονται ακόμα επεισόδια, αν και λιγότερο συχνά πλέον, είναι ότι τα γυρίσματα είναι πολύ μπροστά.

Άλλωστε, όπως δήλωσε και ο Πάνος Ιωαννίδης, ούτως ή άλλως ήταν αρκετά μπροστά και γι’ αυτό δεν έχουν μείνει πίσω. Συνέχισε, μάλιστα, λέγοντας πως «τώρα έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που θα κάνουμε κάποια στιγμή μάλλον τον τελικό live. Αλλιώς θα δει η παραγωγή τι θα κάνει, δεν το γνωρίζει κανένας ακόμα».

Τονίζεται πως ο τελικός του παιχνιδιού ενδεχομένως να μεταφερθεί για τα μέσα Ιουνίου, ώστε να γίνουν οι τελικές δοκιμασίες όπως πρέπει.

Δες ακόμα:

Ο Πάνος Ιωαννίδης μιλά για τον τελικό του MasterChef και τον φόβο που έζησε (Video)