Τέλος ο Μένιος Φουρθιώτης απ’ το Open TV | Η επίσημη ανακοίνωση

LIKE US ON FACEBOOK

Τέλος ο Μένιος Φουρθιώτης απ’ το Open TV και η εκπομπή «Αποκαλυπτικά», καθώς ο παρουσιαστής έχασε τη δίκη για τα ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του καναλιού. Η ανακοίνωση από το Open.

Τέλος ο Μένιος Φουρθιώτης απ’ το Open TV, ο οποίος πλέον βρίσκεται εκτός καναλιού και σταματά η εκπομπή του «Αποκαλυπτικά». Αυτή η εξέλιξη έρχεται αφού ο παρουσιαστής έχασε τη δίκη για τα ασφαλιστικά μέτρα και έτσι σταματά η συνεργασία τους.

Η… λιτή ανακοίνωση του Open

«Δυνάμει της σχετικής δικαστικής απόφασης η συνεργασία του OPEN με τον κ. Μαίανδρο Φουρθιώτη διακόπτεται οριστικά και ως εκ τούτου από εδώ και πέρα παύει τελεσίδικα η μετάδοση των εκπομπών του».

Αυτή ήταν η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού μετά την απόφαση της δίκης. Να υπενθυμίσουμε, ότι η νέα διοίκηση του καναλιού, είχε αποφασίσει την απομάκρυνση του Μένιου Φουρθιώτη από το κανάλι. Ο παρουσιαστής είχε αρνηθεί και είχε προσφύγει στη δικαιοσύνη κερδίζοντας το καλοκαίρι με προσωρινή διαταγή την παραμονή του ως και και το φθινόπωρο που θα εκδικάζονταν τα ασφαλιστικά μέτρα.

Αυτή η δικαστική διαμάχη έληξε… υπέρ του καναλιού και έτσι σταματά τη συνεργασία του με τον Μένιο Φουρθιώτη.

Παράλληλα, να αναφέρουμε πως πριν από μερικές ημέρες, ο παρουσιαστής είχε καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου τεχνικού του καναλιού του Open Tv, με αιτιολογία τα σημαντικά τεχνικά προβλήματα που εξακολουθούν να συμβαίνουν στην εκπομπή του.

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος του παρουσιαστή, Αλέξης Κούγιας ο Μένιος Φουρθιώτης υπέβαλλε μήνυση κατά των νομίμων εκπροσώπων του Open και κάποιων τεχνικών του καναλιού, «γιατί παρά τις δύο δικαστικές αποφάσεις που τον έχουν δικαιώσει και υποχρεώνουν τη διοίκηση του Open να μην αλλάξει ούτε στην παραμικρή λεπτομέρεια καμία από τις συνθήκες της μεταδόσεως της εκπομπή του και όταν λέμε συνθήκες εννοούμε την ώρα μεταδόσεως, όπως επίσης ότι και το κόνσεπτ της εκπομπής πρέπει να καθορίζεται αποκλειστικά από τον κ. Φουρθιώτη και τους συνεργάτες του, αυτό δε συνέβη ούτε χθες ούτε σήμερα και γι’ αυτό τον λόγο κινήσαμε την αυτόφωρη διαδικασία με την υποβολή αυτής της μηνύσεως. Εφόσον τα γεγονότα κινηθούν φυσιολογικά, οι υπεύθυνοι και οι τεχνικοί θα πρέπει να συλληφθούν μέσα στις επόμενες ώρες. Το αυτόφωρο είναι διαρκείας».

Να σημειωθεί ότι ο Μένιος Φουρθιώτης είναι και ιδιοκτήτης ραδιοφωνικού σταθμού καθώς αγόρασε από τον Φίλιππο Βρυώνη, τον Πάρτυ FM, αντί ποσού 240.000 ευρώ όπως αναφέρεται στο συμβόλαιο που κατατέθηκε στο ΕΣΡ

Δείτε επίσης:

Η πρεμιέρα της Χρηστίδου και η πρώτη καλημέρα! (Video)

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved