Οριστικά εκτός Alpha μένει ο Ανδρέας Γεωργίου μετά το τέλος του “Τατουάζ”. Τι έγινε κι αποχωρεί μετά την τεράστια επιτυχία της σειράς;

Mπορεί ν’ ακουγόταν έντονα ότι ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης βρισκόταν σε συζητήσεις με τον τηλεοπτικό σταθμό για τη νέα του σειρά “8 Λέξεις”. Όμως, τελικά τέλος ο Ανδρέας Γεωργίου απ’ τον Alpha.

Το ραντεβού Alpha και Ανδρέα Γεωργίου δεν απέδωσε καρπούς, με αποτέλεσμα η νέα σειρά των Ανδρέα Γεωργίου, Βάνας Δημητρίου και Κούλλη Νικολάου να προβάλλεται σε άλλο κανάλι.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν πληροφορίες του “TV Έθνος”, το τέλος της συνεργασίας δεν σχετίζεται με οικονομικούς λόγους, αλλά με το ύψος των πνευματικών δικαιωμάτων εφόσον το σενάριο της σειράς πουληθεί στο εξωτερικό, αλλά και την προκαθορισμένη ώρα προβολής.

Θυμίζουμε ότι στη νέα δραματική σειρά πρωταγωνιστούν, μεταξύ άλλων, οι Πέμυ Ζούνη, Απόστολος Γκλέτσος, Γιώργος Παρτσαλάκης, Θάλεια Ματίκα Δανάη Παππά, Ειρήνη Καραγεώργη και Ιάσωνας Παπαματθαίου.

Στις πρώτες σκηνές απ’ τη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, βλέπουμε μία παραγωγή με κινηματογραφική αισθητική και αρκετές «ομοιότητες» με το «Μπρούσκο», αφού μία γυναίκα βρίσκεται ανάμεσα σε δύο άνδρες, που αυτή τη φορά είναι αδέρφια.

Πρόκειται για μια πολύ δυνατή ιστορία, που περιλαμβάνει σχεδόν τα πάντα: Έρωτα, μια κατεστραμμένη σχέση ανάμεσα σε δύο αδέρφια, μια πολιτική καριέρα και πολύ μυστήριο.

Δες ακόμα:

8 λέξεις: Το πρώτο trailer της νέας σειράς του Ανδρέα Γεωργίου! (Video)