Η Εβελίνα Παπούλια τα τελευταία έξι χρόνια -απ’ την εποχή του Μπρούσκο- βρίσκεται στο πλευρό του Ανδρέα Γεωργίου. Όμως, τι γίνεται τώρα; Τώρα, μπαίνει ένα προσωρινό τέλος η συνεργασία Εβελίνας Παπούλια- Ανδρέα Γεωργίου και η ηθοποιός εξήγησε τους λόγους!

Όπως εξήγησε η Εβελίνα Παπούλια μιλώντας στο στο “Beautiful People” της Κύπρου, οι δυο τους έχουν δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια μια εξαιρετική επαγγελματική συνεργασία, ωστόσο, έχει έρθει η ώρα για ένα διάλειμμα!

Μετά από έξι χρόνια συνεργασίας, είπαμε να κάνουμε ένα διάλειμμα. Ο Ανδρέας και ο Κούλλης είναι πλέον για μένα σαν οικογένεια. Περάσαμε πολύ ωραία όλα αυτά τα χρόνια

Η Εβελίνα Παπούλια θα βρίσκεται το επόμενο διάστημα στην Κύπρο για την παράσταση, «Δείπνο με φίλους», στην οποία πρωταγωνιστεί.

Η ηθοποιός απ’ το 2013 έως το 2017 έπαιζε τον ρόλο της “Δάφνης Νικολάου” στο Μπρούσκο, ενώ απ’ το 2017 έως το 2019 της “Βέρας Δαμιανού” στο Τατουάζ.

Θυμίζουμε ότι μετά τη λήξη του συμβολαίου του με τον Alpha και το τέλος του «Τατουάζ», ο Ανδρέας Γεωργίου μετακομίζει στον ΣΚΑΪ, ο οποίος επιβεβαίωσε με έξυπνο τρόπο ότι έδωσαν τα χέρια, προβάλλοντας στα ξαφνικά το trailer της νέας σειράς «8 λέξεις».

Πρόκειται για μια πολύ δυνατή ιστορία, που περιλαμβάνει σχεδόν τα πάντα: Έρωτα, μια κατεστραμμένη σχέση ανάμεσα σε δύο αδέρφια, μια πολιτική καριέρα και πολύ μυστήριο.