Ένας κύκλος ολοκληρώθηκε, μια μακρόχρονη συνεργασία έφτασε στο τέλος της. Το τελευταίο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων στο STAR παρουσίασε σήμερα, Παρασκευή 13 Ιουλίου, η Πόπη Τσαπανίδου, η οποία αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της και φυσικά δεν ξέχασε να μας υπενθυμίσει ότι «στο τέλος το καλό θα νικήσει!».

Τέλος η Πόπη Τσαπανίδου απ’ το STAR πατώντας το κουμπί! Η Πόπη, μέσω του Instagram account της, μας έδειξε πως πάτησε το κουμπί μετά το τελευταίο δελτίο ειδήσεων στο STAR ενώ ανακοίνωσε πως έκλεισε ο κύκλος της συνεργασίας της με το κανάλι.

Το είχε πει και το έκανε η Πόπη! Πάτησε το κόκκινο κουμπί και ανέβασε ένα Insta story δείχνοντάς μας το τί ακολούθησε!

Η Πόπη Τσαπανίδου μέσα από ένα post της στο Instagram στη συνέχεια ενημέρωσε τους τηλεθεατές πως έκλεισε ένα μεγάλο κεφάλαιο της δημοσιογραφικής της πορείας, αφού ανακοίνωσε πως ολοκληρώθηκε η συνεργασία της με το STAR:

Έτσι έκλεισε η τελευταία μου παρουσία στο @starchanneltv και ο κύκλος της συνεργασίας μου με το κανάλι.  Πάμε για άλλα

Φυσικά, στον επίλογο του σημερινού δελτίου, δεν ξέχασε να μας στείλει για ακόμα μια φορά το μήνυμα πως το «καλό θα νικήσει»!

Να μην ξεχάσετε ποτέ, μα ποτέ, ότι στο τέλος το καλό πάντα νικάει

Εμείς ευχόμαστε μέσα απ’ την καρδιά μας καλή επιτυχία στην Πόπη μας στα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια και μέχρι τότε μην ξεχνάτε να ενημερώνεστε απ’ το iPop.gr και φυσικά να παίρνετε έμπνευση απ’ τον ήλιο και το φως της Ελλάδας, όπως κάνει, άλλωστε, και η Πόπη στη νέα της συλλογή κοσμημάτων FosGreece, η οποία είναι εμπνευσμένη απ’ την Ελλάδα.

Δείτε πώς είχε αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές η Πόπη έναν χρόνο πριν, όταν έριξε αυλαία, μετά από 11 χρόνια, το Live U:

Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός της Πόπης Τσαπανίδου στο τηλεοπτικό κοινό για το Καλοκαίρι | Photo- Video