Συνεχώς αλλάζουν οι πληροφορίες που γνωρίζουμε για το Λόγω Τιμής! Κι ενώ όλοι περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία να δούμε τα νέα επεισόδια της αξέχαστης σειράς, οι πληροφορίες μας διχάζουν!

Ποιο κανάλι θα δείξει το Λόγω Τιμής; Ενώ οι προηγούμενες πληροφορίες ήθελαν στον ALPHA να παίρνει τα δικαιώματα της σειράς για τα νέα επεισόδια, τώρα διαβάζουμε για τον ΣΚΑΪ!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις «Τυπολογίες», το κανάλι ΣΚΑΪ είναι αυτό -που εκτός απροόπτου- θα προβάλλει το sequel της σειράς, με την τελική συμφωνία να είναι έτοιμη να κλείσει.

Όσον αφορά το πότε θα προβληθούν τα νέα επεισόδια, εάν όλα πάνε καλά και κλείσει το “deal”, η σειρά θα μεταδοθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η πλοκή θα ξεκινήσει από εκεί που είχε σταματήσει και θα αποτελείται από μόνο 10 επεισόδια.

Σημειώνεται πως στη σειρά θα πρωταγωνιστήσουν ξανά ο Άλκης Κούρκουλος, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, η Βίκυ Βολιώτη, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, η Χριστίνα Αλεχανιάν, ο Δημήτρης Αλεξανδρής και η Άννα Δημητρακοπούλου, ενώ το σενάριο υπογράφει ξανά η Μιρέλλα Παπαοικονόμου.

Θυμίζουμε ότι στο trailer για την επιστροφή της σειράς είδαμε μια αναδρομή στο παρελθόν με τον Μαρκουλάκη και τον Κούρκουλο να δίνουν τα χέρια και μετά…μεταφερόμαστε στο 2018 όπου οι δύο τους δίνουν τα χέρια και δίνουν λόγο τιμής να μείνουν φίλοι!

Διαβάστε ακόμα:

«Λόγω τιμής» 20 χρόνια μετά, πάλι στις οθόνες μας! | Video