Τελευταίο γύρισμα στη «Μουρμούρα» για την Κλέλια Ρένεση λίγο πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί με τον τραγουδιστή Μανού Τσάου. Το βίντεο που ανέβασε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το τελευταίο γύρισμα στη «Μουρμούρα» έκανε η Κλέλια Ρένεση, η οποία μπήκε στη σειρά τη φετινή σεζόν και αγαπήθηκε γρήγορα απ’ το κοινό για τον ρόλο της ως «Καίτη Κίτσου», δίπλα στον Βλαδίμηρο Κυριακίδη.

Η όμορφη ηθοποιός, η οποία περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της Μανού Τσάου, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο όπου ενημερώνει τους ακόλουθους της ότι μόλις ολοκλήρωσε το τελευταίο της γύρισμα στην πολυαγαπημένη σειρά «Μουρμούρα».

Στο βίντεο βλέπουμε τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη εν ώρα δράσης, ενώ αξίζει ν’ αναφέρουμε ότι ακόμα δεν είναι γνωστό εάν η Κλέλια Ρένεση θα επιστρέψει στη σειρά, αφού με το καλό φέρει πρώτα στον κόσμο το μωράκι της.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι η Κλέλια Ρένεση και ο Μάνου Τσάο έγινε γνωστό ότι είναι ζευγάρι το 2016 και ενώ ήδη είχαν αρκετούς μήνες σχέσης. Η είδηση ότι το ευτυχισμένο ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί, έγινε γνωστή στα μέσα Δεκεμβρίου, μετά από σχετικό δημοσίευμα, ενώ η όμορφη ηθοποιός διένυε ήδη τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Διάβασε ακόμη:

Η ειλικρινής συνέντευξη του Βλαδίμηρου Κυριακίδη και το μεγάλο του παράπονο!