Το Σάββατο 29/8 στις 21:00 έκανε την έναρξη του το Big Brother στην μεγάλη οθόνη θυμίζοντας κάτι από παλιά σε μία πιο ανανεωμένη όμως εκδοχή του και με τη συνοδεία του Ανδρέα Μικρούτσικου. Ξεχώρισαν φυσικά τα συγκινητικά λόγια του Ανδρέα Μικρούτσικου για τον αδερφό του.

Η εμφάνιση του Ανδρέα Μικρούτσικου

2ο χρόνια μετά το νέο Big Brother παρουσίασε ο Χάρης Βαρθακούρης, ο οποίος καλωσόρισε το κοινό και παρουσίασε στο κοινό το σπίτι το οποίο θα φιλοξενήσει τους 17 παίκτες του reality για τις επόμενες 100 μέρες. Η έκπληξη της βραδιάς φυσικά και ήταν η εμφάνιση του Ανδρέα Μικρούτσικου.

Όσα είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για το Big Brother

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος απευθύνθηκε στους τηλεθεατές λέγοντας χαρακτηριστικά για το Big Brother:

Όλα αυτά τα χρόνια που λείπω από τα φώτα, δεν ένιωσα ποτέ μόνος, εξαιτίας της αγάπης σας. Είναι πολύ σημαντικό μεγαλώνοντας να μην νιώθεις μόνος. Θέλω μέσα απ’ την καρδιά μου να σας καταθέσω την αγάπη μου. Νιώθω συγκινημένος για όλο αυτό το πράγμα που έχει συμβεί. Σήμερα στο πρώτο big Brother έχουμε τον κορονοϊό, αυτό το δράμα που ζούμε, αυτό το τρομακτικό πράγμα που ζούμε. Δεν θα πω ότι το Big Brother αρέσκεται να βγαίνει σε εποχές μεγάλης αναταραχής, μάλλον έτσι γίνονται τα πράγματα. Το ένιωσα κι εγώ τώρα. Υπάρχουν βασικοί λόγοι που αγάπησα το Big Brother. Επιλέξαμε τότε να το κάνουμε με έναν ανθρωποκεντρικό τρόπο. Το κάναμε με ψυχή με καρδιά. το δεύτερο που θυμάμαι είναι ένα πρωτοσέλιδο με τίτλο “Το φάντασμα του Big Brother πλανιέται πάνω από την Ελλάδα”. Κι εμένα με έκαναν σαν τον πιο κακό άνθρωπο, που βιάζω την Ελλάδα

Τα συγκινητικά λόγια του Ανδρέα Μικρούτσικου και το τραγούδι για τον αδερφό του

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ένιωσε την ανάγκη να μνημονεύσει με ένα τραγούδι, που είχε γράψει ο ίδιος και ακούστηκε για πρώτη φορά, τον αδερφό του Θάνο Μικρούτσικο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν λίγους μήνες.

Τα συγκινητικά λόγια του Ανδρέα Μικρούτσικου για τον αδερφό του ήταν:

Συνειρμικά εγώ, όταν έλεγα Big Brother, δεν εννοούσα καμία εκπομπή. Εννοούσα τον γλυκό και τρυφερό μου αδελφό, τον Θάνο. Και έτσι, τότε, μπήκα στη λογική να γράψω ένα τραγούδι με αυτά που προείπα. Τον ανταγωνισμό, το αδελφάκι μου τον Θάνο . Αποτύπωμα εκείνης της εποχής, αποτύπωμα εκείνου του Big Brother το οποίο δεν το έπαιξα ποτέ. Θέλω να το παίξουμε τώρα μαζί. Να το ακούσουμε, να το παίξουμε μαζί για να συνδέσω το τότε με το τώρα. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου

Διάβασε ακόμα:

Αυτοί είναι οι 17 παίκτες του Big Brother