Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση των ευχάριστων νέων για τον ερχομό του παιδιού τους, πρόταση γάμου έκανε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στη Λένα Δροσάκη. 

Πρόσφατα μαθεύτηκε ότι η γνωστή ηθοποιός είναι έγκυος και κυοφορεί τον καρπό του έρωτά της με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη. Τα ευχάριστα νέα, όμως, φαίνεται ότι πληθαίνουν για το ζευγάρι που φαίνεται να είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ. Κι αυτό γιατί ζήτησε σε γάμο ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στη Λένα Δροσάκη και μάλιστα δημοσίως.

Στις 14 Φλεβάρη, την ημέρα των ερωτευμένων, ο γνωστός ηθοποιός επιφύλασσε μια έκπληξη για την αγαπημένη του. Το βράδυ της Παρασκευής, λοιπόν, το ζευγάρι αποφάσισε να διασκεδάσει τον έρωτά του στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά και εμφανίζεται η Άννα Βίσση. Κανείς, βέβαια, δεν περίμενε ότι η βραδιά θα εξελιχθεί σε πρόταση γάμου, εκτός φυσικά από τον ίδιο τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

Σύμφωνα με το yourtipster.gr, λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα, ο ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή, γονάτισε και έβγαλε το δαχτυλίδι της πρότασης γάμου από την τσέπη του και ζήτησε από την αγαπημένη του να τον παντρευτεί, λέγοντας χαρακτηριστικά “Θα με παντρευτείς αγάπη μου;”. Εκείνη τη στιγμή η Άννα Βίσση αστειευόμενη είπε “Το μικρόφωνό μου θέλει για να απαντήσει, κοίτα είναι ευλογημένο μικρόφωνο αυτό”, πλησιάζοντας τη Λένα Δροσάκη, που δε δίστασε μπροστά στον κόσμο να πει το πολυπόθητο “ναι” στον αγαπημένο της. Το ζευγάρι φιλήθηκε εν μέσω χειροκροτημάτων κι έδειξε σε όλους όσους είχαν συγκεντρωθεί στο νυχτερινό κέντρο τον έρωτά του.

Το ζευγάρι κλείνει ένα χρόνο σχέσης κι αμοιβαίας αγάπης με τον καλύτερο τρόπο.

Να θυμίσουμε πως η ηθοποιός Λένα Δροσάκη είχε συμφωνήσει να πρωταγωνιστήσει στην παράσταση “Ματωμένος γάμος”, που πρόκειται να ανέβει στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά σε σκηνοθεσία του Νίκου Διαμάντη. Ωστόσο, στη συνέχεια η ίδια ακύρωσε τη συμμετοχή της, λόγω της εγκυμοσύνης, με την Ευγενία Δημητροπούλου να παίρνει τελικά το ρόλο της “Νύφης”. Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης βρίσκεται αυτή την περίοδο στο έργο “Προσωπική Συμφωνία” στο “Από Μηχανής Θέατρο”.

Διάβασε την είδηση για την εγκυμοσύνη της Λένας Δροσάκη:

Γονείς θα γίνουν η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης!

Photo: Instagram/ abourdoumis