Έπειτα από τον νικητή του MasterChef, σειρά προτεραιότητας για το πλατό της Φωλιάς των Κουκου είχε, η φιναλίστ του διαγωνισμού Σπυριδούλα Καραμπουτάκη.

Σήμερα, 24 Μαΐου, βρέθηκε καλεσμένη η Σπυριδούλα στη Φωλιά των Κουκου. Η διαγωνιζόμενη από τον Βόλο σχολίασε τα γεγονότα του MasterChef, τα άσχημα σχόλια που ακούγονταν εδώ και καιρό για το πρόσωπο της αλλά και την απουσία του αρραβωνιαστικού της από τον τελικό.

Αρχικά έκανε μια αναφορά στις συμπεριφορές που αντιμετώπισε και τα σχόλια που δέχτηκε, όταν βγήκε έξω από το παιχνίδι. Είπε πως «δεν είναι καθόλου ωραίο να βγαίνεις έξω και να βλέπεις ότι υπάρχει όλο αυτό το κακό με το όνομά σου. Δεν είναι ωραίο. Εγώ πέρασα τόσο ωραία πραγματικά και βγήκα έξω και είπα μας εγώ πως γίνεται να το ζούσα έτσι και να παίρνω αυτό από τον κόσμο; Βέβαια υπάρχει και η άλλη πλευρά που ο κόσμος μου λέει πως είμαι αυθεντική. Επίσης είναι δύο κόσμοι. Ο κόσμος του δρόμου και ο κόσμος του Ίντερνετ. Υπάρχουν πράγματα τα οποία θα τα ξαναέλεγα διαφορετικά, όχι με αυτόν τον τρόπο και το ύφος. Έχω ζητήσει συγγνώμη προσωπικά από κάποια παιδιά».

Δείτε το βίντεο που περιγράφει τις αντιδράσεις του κόσμου στο πρόσωπο της:

Παράλληλα με αυτό, περιέγραψε το περιστατικό με την Εύα, που αποτέλεσε κάτι πολύ «άσχημο» όπως χαρακτήρισε η ίδια λέγοντας «το περιστατικό με την Εύα και το σκαμπό δεν είναι όπως φάνηκε. Όντως πονούσε η μέση μου και έπρεπε να καθίσω. Απλά υπήρχε μια κουβέντα πριν με την Εύα και την Ιωάννα για το ποιος θα καθίσει. Επειδή ο αρχηγός και ο υπαρχηγός πρέπει να κάθονται, για να μην σηκώσω κάποιο από τα παιδιά κι επειδή είχα συζητήσει την Εύα πριν από λίγο, οπότε μου είπε αν θέλω να κάτσω, να σηκωθεί. Εσείς είδατε από την ερώτηση του κυρίου Κουτσόπουλου και μετά που απάντησα ότι θα σηκωθεί η Εύα, όχι τόσο γλυκά όσο τώρα. Απλά φάνηκε υπερβολικά άσχημο κι εγώ όταν το είδα, ήταν πολύ άσχημο».

Τέλος, δεν υπήρχε περίπτωση οι Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης, να άφηναν ασχολίαστη την απουσία του αρραβωνιαστικού της Σπυριδούλας, η οποία με τη σειρά της δικαιολόγησε γιατί ο αγαπημένος της, Αποστόλης, έλειπε από τα πλάνα του τελικού. «O αρραβωνιαστικός μου ήταν στον τελικό, αλλά δεν ήθελε να είναι μπροστά στις κάμερες. Δεν θα τον πίεζα να το κάνει» ήταν τα λόγια που τα συνόδευσε με μια είδηση που δημιούργησε πολλά ερωτήματα, που ήταν η αναβολή του γάμου της τονίζοντας πως «ο γάμος ήταν 8 Ιουνίου. Θα αναβληθεί, θα πάει λίγο παραπίσω. Μάλλον Σεπτέμβρη ή Οκτώβρη».

Δείτε το βίντεο που αναφέρεται στον αρραβωνιαστικό της:

Διαβάστε επίσης:

Η πρώτη ανάρτηση της Σπυριδούλας μετά το τέλος του MasterChef (Photo)