Μανούλα για πρώτη φορά έγινε η Δούκισσα Νομικού, η οποία έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι το βράδυ της Κυριακής. Ποια ήταν τα πρώτα της λόγια και πότε παίρνει εξιτήριο.

Τα πρώτα λόγια της Δούκισσας Νομικού μετά τη γέννηση του γιου της αποκάλυψε ο γιατρός της Πέτρος Νικολαΐδης μιλώντας στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» της Κατερίνας Καινούργιου. Όπως αποκάλυψε ο γιατρός, η Δούκισσα Νομικού είχε έναν φυσιολογικό τοκετό, σχετικά γρήγορο.

«Ο τοκετός ήταν σχετικά γρήγορος και φυσιολογικός. Δεν ταλαιπωρήθηκε. Συνεργάστηκε πάρα πολύ καλά…» είπε χαρακτηριστικά ο γιατρός ενώ αποκάλυψε και τα πρώτα λόγια της Δούκισσας Νομικού μετά τη γέννηση του γιου της.

«Mε τέτοιους τοκετούς κάνω πέντε παιδιά. Δεν έχω πρόβλημα», είπε χαρακτηριστικά η μανούλα Δούκισσα.

Σύμφωνα με τον γιατρό ο γιος της Δούκισσας, ο οποίος θα πάρει το όνομα Σάββας, όπως έχει αποκαλύψει και η ίδια, είναι ιατρικά άριστα και έκλαψε αμέσως. Η Δούκισσα αναμένεται να πάρει εξιτήριο την Τετάρτη και να γυρίσει στο σπίτι της με το μωρό της αγκαλιά.

Η Δούκισσα Νομικού γέννησε στις 22:12 το βράδυ της Κυριακής με φυσιολογικό τοκετό και το αγοράκι ζυγίζει 3.030 γραμμάρια. Μαζί με τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, ζουν τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής τους καθώς ήταν κάτι που περίμεναν και οι δυο πώς και πώς!

Εμείς για ακόμη μια φορά τους ευχόμαστε να ζήσει, να είναι γερό και δυνατό και με το καλό να επιστρέψουν στο σπίτι τους!