Τα πρώτα γενέθλια της Δούκισσας Νομικού με το μωρό της! | Photo

LIKE US ON FACEBOOK

Τα πρώτα γενέθλια της Δούκισσας Νομικού μαζί με το μωρό της, με τον μικρό Σάββα ήταν και τα καλύτερα! Η φωτογραφία με την τούρτα-υπερπαραγωγή και το χεράκι του μικρού!

Τα γενέθλια της Δούκισσας Νομικού ήταν την Τετάρτη στις 7 Νοεμβρίου και το μοντέλο και η παρουσιάστρια τα γιόρτασε με την οικογένειά της, ενώ την παράσταση έκλεψε και πάλι ο μικρός Σάββας.

Η Δούκισσα πλέει σε πελάγη ευτυχίας είναι μια χαρούμενη μαμά και δεν μπορεί να αποχωρίζεται τον γιο της ούτε λεπτό!  Έκλεισε τα 32 και δίπλα της ήταν οι δύο άντρες της ζωής της, ο μικρός Σάββας και ο σύζυγός της Δημήτρης Θεοδωρίδης.

Γίνεται να μην είναι ευτυχισμένη; Η Δούκισσα Νομικού ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο βλέπουμε μια «ρομαντική», τούρτα-υπερπαραγωγή και το χεράκι του 7χρονου γιου της!

«Κάποιος ανυπομονούσε πολύ για την τούρτα… Τα πιο ωραία μου γενέθλια ήταν αυτά! Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές», έγραψε η Δούκισσα στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Οι ευχές έπεσαν… βροχή και η Δούκισσα πλημμυρίζει από ευτυχία!

Πώς έχει αλλάξει η ζωή της μετά τον μικρό Σάββα; Πώς είναι η ζωή σαν μαμά; Η ίδια είχε δηλώσει πως έγινε πιο τρυφερή και ευαίσθητη και αγάπησε περισσότερο τους δικούς της γονείς.

Έγινα πιο τρυφερή ακόμη πιο ευαίσθητη, κατάλαβα και αγάπησα περισσότερο τους γονείς μου, έγινα πρωινός τύπος χωρίς να γκρινιάζω. Ευτυχώς, είμαι από τις τυχερές μανούλες γιατί ο γιος μου είναι ένα πολύ εύκολο μωρό. Κοιμάται από δυο μηνών δώδεκα ώρες το βράδυ, τρώει όλο του το φαγητό και γελάει συνέχεια. Τώρα με τα δόντια του έχει κάποια ανησυχία, αλλά και αυτή την ξεπερνάει με αξιοπρέπεια. Η μόνη μου αγωνία είναι να είναι καλά

Διαβάστε επίσης:

Η Δούκισσα Νομικού είπε ακριβώς αυτά που λέει κάθε νέα μαμά!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved