Όταν ο μπαμπάς δεν γυρίζει σπίτι… πάνε τα παιδιά στο πλατό! Έτσι το ζει ο Σωτήρης Κοντιζάς στα γυρίσματα του MasterChef. Τα παιδιά του Σωτήρη Κοντιζά εισέβαλαν στο MasterChef κι εκείνος ανέβασε μια πολύ γλυκιά φωτογραφία!

Τα παιδιά του Σωτήρη Κοντιζά είναι αξιαγάπητα και τρέχουν πέρα δώθε στο πλατό, όπως φαίνεται στη φωτογραφία που ανέβασε ο αγαπημένος σεφ και κριτής του MasterChef.

Τα γυρίσματα του διαγωνισμού μαγειρικής είναι εντατικά, με αποτέλεσμα η οικογένεια του σεφ να πηγαίνει στο πλατό, αφού εκείνος λείπει πολλές ώρες απ’ το σπίτι!

Το απόγευμα της Τετάρτης, ο Σωτήρης Κοντιζάς δέχθηκε την ιδιαίτερη επίσκεψη αφού η κόρη του και ο γιος του έκαναν την εμφάνισή τους στο πλατό του MasterChef. Εκείνος τους φωτογράφισε και τους ανέβασε στο Instagram με την εξής λεζάντα:

Όταν δεν πας σπίτι, το σπίτι έρχεται σε σένα. Οι μπόμπιρες ξεπόρτισαν ΜΑΘΤΕΡ ΘΕΕΕΦ

Τα παιδιά του Σωτήρη Κοντιζά εισέβαλαν στο MasterChef:

Η κόρη του Κοντιζά είχε ξαναβρεθεί στα γυρίσματα του MasterChef πέρυσι, με τον ίδιο να είχε ανεβάσει τη φωτογραφία:

«Θα προτρέπατε την κόρη σας να ασχοληθεί με την μαγειρική ή θα κάνατε ό,τι περνάει από το χέρι σας για ν’ αποφύγει αυτό τον κλάδο;», είχαμε ρωτήσει τον Σωτήρη Κοντιζά σε παλαιότερη συνέντευξή του στο iPop.gr με τον ίδιο να απαντά:

Ούτε θα αποτρέψω ούτε θα προτρέψω την κόρη μου. Θέλω να την εξοπλίσω με τα πολεμοφόδια, να γνωρίζει, αλλά από εκεί και πέρα θα αποφασίσει από μόνη της.Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνουμε με τα παιδιά μας. Ο γονιός που μένει από κάτω από τα παιδιά στην ίδια πολυκατοικία και από πάνω ο αδερφός και η αδερφή, τα δικηγορικά γραφεία τρίτης γενιάς, που θέλουν τα παιδιά τους δικηγόρους… Ψάχνεις έναν καλό μαρμαρά και έναν καλό ξυλουργό και δεν βρίσκεις. Έχουν γίνει όλοι business administration general managing directors

Δες ακόμα:

Η απίστευτη φάτσα του Κοντιζά ενώ τα παιδιά του παίζουν (Video)