Ασταμάτητες είναι οι προετοιμασίες του Star για τον διαφορετικό διαγωνισμό μοντέλων. Ασταμάτητα είναι και τα νέα δεδομένα στο GNTM 3, που προκύπτουν από τα παρασκήνια της παραγωγής του διαγωνισμού.

Όπως, όλοι γνωρίζουν πως ο νέος διαγωνισμός μοντέλων του Star ξεκινάει με διαφορετικά στάνταρ. Άνδρες και γυναίκες θα συμμετέχουν στον διαγωνισμό και θα ανταγωνιστούν για την ανάδειξη και την απόκτηση του τίτλου του GNTM.

Μάλιστα, στο πλαίσιο του διαγωνισμού γίνεται λόγος για συμβίωση των διαγωνιζόμενων και τα νέα δεδομένα στο GNTM 3 αποκαλύπτουν πως στο σπίτι θα υπάρχουν δωμάτια χωρίς… κάμερες.

Στην παραπάνω πληροφορία βάζει «φωτιά» ένα άλλο νέο που προκύπτει από τα παρασκήνια του διαγωνισμού. Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει, εδώ και λίγες εβδομάδες, με τις δοκιμασίες να έχουν δυσκολέψει και τις αποχωρήσεις των διαγωνιζόμενων να έχουν «προχωρήσει» για τα καλά.

Βέβαια, σύμφωνα με πληροφορίες που αντλούνται από τα ενδότερα του διαγωνισμού, η «ομάδα» των αγοριών έχει πάρει το πάνω χέρι στο διαγωνισμό, έχοντας αποδεκατίσει τη γυναικεία.

Τα «ροζ»… νέα δεδομένα στο GNTM 3:

Πέρα, από τις αποχωρήσεις και τις μάχες ανάμεσα στις ομάδες, έχει γεννηθεί κι ένας νέος έρωτας στο διαγωνισμό. Ο έρωτας αυτός φαίνεται να συνεχίζει την παράδοση των «ζευγαριών» εντός διαγωνισμού, με πρώτο αυτό του Master Chef 4 με την Μαρία Μπέη και τον Δημήτρη Μπέλλο.

Το ρεπορτάζ του… καυτού νέου ειπώθηκε από την εκπομπή «Καλοκαίρι #not». «Θέλω να σας πω ότι υπάρχει ζευγάρι, ήδη, στο νέο GNTM και έχουν προχωρήσει πολύ τα επεισόδια. Υπάρχει ένα ζευγάρι μέσα στο παιχνίδι που έχει ενωθεί, περνάνε πάρα πολύ ωραία, έχουμε ζουζουνιές και μαμουνιές! Είναι σαν το ζευγάρι του Δημήτρη Μπέλλου και της Μαρίας Μπέη στο MasterChef. Εδώ, όμως, επειδή θα είναι το Big Brother απέναντι, θέλουν να προλάβουν και θα γίνει όλο όπως καταλαβαίνεται πιο ροζ» ανέφερε ο δημοσιογράφος Σωτήρης Καραμίτζας.

Δείτε το βίντεο με το ρεπορτάζ:

Διάβασε επίσης ποιος παίκτης του Master Chef θα πάει στο GNTM:

Πρώην παίκτης του MasterChef δέχθηκε πρόταση να πάει στο… GNTM!