Τα μοναδικά πρώτα τρέιλερ των «Room Service, πλιζ» και «Θα γίνει της Πολυκατοικίας»!

LIKE US ON FACEBOOK

Πολλά υποσχόμενη φαίνεται να είναι η νέα τηλεοπτική σεζόν, με πολλά νέα σίριαλ, αλλά κι άλλα παλιά αγαπημένα που μας είχαν λείψει και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που επιστρέφουν στις οθόνες μας. Τα μοναδικά πρώτα τρέιλερ του «Room Service, πλιζ» και «Θα γίνει της Πολυκατοικίας» είναι εδώ και μας κάνουν να ανυπομονούμε για την πρεμιέρα τους!

Δύο απ’ τις πιο αγαπημένες σειρές του Mega, το «Κόκκινο Δωμάτιο» και η «Πολυκατοικία» επιστρέφουν αλλά αυτή τη φορά μέσα απ’ τη συχνότητα του ΣΚΑΪ ως «Room Service, πλιζ» και «Θα γίνει της Πολυκατοικίας».

Σημειώνεται ότι τα γυρίσματα του «Room Service, πλιζ» που φέρει την υπογραφή του Αλέξανδρου Ρήγα έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ αυτή θα αποτελείται από αυτοτελή επεισόδια που θα θυμίζουν το «Κόκκινο δωμάτιο», αλλά δεν θα είναι η συνέχεια της παλιότερης σειράς.

Το «Room Service, πλιζ» θα αφορά τις ζωές των μόνιμων υπαλλήλων του «Alexander Hotel», με τον Αλέξανδρο Ρήγα στον ρόλο του διευθυντή του ξενοδοχείου και όλους τους υπόλοιπους έντονους και εντελώς διαφορετικούς χαρακτήρες μεταξύ τους να δημιουργούν κωμικοδραματικές καταστάσεις που το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μας χαρίσουν άφθονο γέλιο.

Το πρώτο τρέιλερ του «Room Service, πλιζ»

Παράλληλα, το κανάλι του Φαλήρου έδωσε στη δημοσιότητα και το τρέιλερ ακόμη μιας νέας κωμικής του σειράς, μιας παλιάς αγαπημένης που αυτή τη φορά επιστρέφει ως «Θα γίνει της Πολυκατοικίας»!

Στο τρέιλερ βλέπουμε κι ακούμε τους παλιούς ένοικους της πολυκατοικίας που επιστρέφουν, ενώ βλέπουμε και τα νέα πρόσωπα που θα μας απασχολήσουν τη νέα σεζόν.

Συγκεκριμένα στο «Θα γίνει της Πολυκατοικίας» θα δούμε τους Βασιλική Ανδρίτσου, Τάσο Γιαννόπουλο, Παύλο Χαϊκάλη, Χριστίνα Τσάφου, Γεράσιμο Γεννατά, Κωνσταντίνα Μιχαήλ και Νίκο Πουρσανίδη.

Το πρώτο τρέιλερ του «Θα γίνει της Πολυκατοικίας»

Photo: YouTube/SKAI.gr
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved