Τα ερωτευμένα ζευγάρια του Παλατιού φωτογραφίζονται για τα Χριστούγεννα και τους ζηλεύουμε!

LIKE US ON FACEBOOK

Οι καθιερωμένες χριστουγεννιάτικες κάρτες της βασιλικής οικογένειας δόθηκαν στη δημοσιότητα κι είναι εντυπωσιακές!

Τα ερωτευμένα ζευγάρια του Παλατιού φωτογραφίζονται για τα Χριστούγεννα και τους ζηλεύουμε! Meghan- Harry, η οικογένεια του William και της Kate και ο Κάρολος με την Καμίλα πόζαραν για τις χριστουγεννιάτικες κάρτες.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex διάλεξαν για την κάρτα τους μια ρομαντική φωτογραφία από τον γάμο τους, που τραβήχτηκε νύχτα από τον φωτογράφο Chris Allerton.

Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία, βλέπουμε τον Πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle να είναι γυρισμένοι πλάτη στον φακό, αγκαλιά, κρατώντας τα χέρια τους ενώ παρακολουθούν τα πυροτεχνήματα στην έπαυλη Frogmore, όπου πραγματοποιήθηκε η γαμήλια δεξίωση.

Απ’ την άλλη, η Kate Middleton και ο Πρίγκιπας William επέλεξαν μια οικογενειακή φωτογραφία για την χριστουγεννιάτικη κάρτα τους, η οποία είναι τραβηγμένη από τον Matt Porteous στο Anmer Hall.

Στη φωτογραφία είναι το ερωτευμένο ζευγάρι μαζί και με τα τρία παιδιά τους!

Τέλος, ο πρίγκιπας της Ουαλίας και η Δούκισσα της Κορνουάλης έβαλαν στην χριστουγεννιάτικη κάρτα τους μια κοινή φωτογραφία τους, που τραβήχτηκε από τον Hugo Burnand στον κήπο του Clarence House το Καλοκαίρι.

Στην κάρτα τους γράφουν: «Σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά».

Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής, η βασιλική οικογένεια δεν έχει ανακοινώσει το πλάνο των Χριστουγέννων που θα ακολουθήσει, αλλά γνωρίζουμε σίγουρα ότι Kate, Meghan, William και Harry, αναμένεται όλοι μαζί να παρακολουθήσουν την εκκλησιαστική λειτουργία την ημέρα των Χριστουγέννων, μαζί με τον Πρίγκιπα Κάρολο, τη Δούκισσα της Κορνουάλης, και στη συνέχεια να συναντήσουν τη βασίλισσα Ελισάβετ στο Sandringham House.

Δες κι αυτό:

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο παλάτι που μένουν Middleton και Markle!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved