Εδώ και μέρες έχει κυκλοφορήσει ότι το μοντέλο δεν ανήκει πλέον στο δυναμικό του STAR με αποτέλεσμα να μην την δούμε και στον νέο κύκλο του GNTM. Ποια είναι, όμως, τα επικρατέστερα σενάρια για την αντικατάσταση της Παπαγεωργίου στο GNTM;

Η ίδια η Ηλιάνα προχώρησε σε μια αλλαγή στο προφίλ της στο Instagram account, η οποία “επιβεβαίωσε” το ότι δεν συνεργάζεται πλέον με το κανάλι. Συγκεκριμένα, αφαίρεσε απ’ την περιγραφή της τη θέση της ως κριτής του GNTM κι έχει αφήσει μόνο το επάγγελμά της ως μοντέλο.

Φυσικά, μετά απ’ αυτή την εξέλιξη, οι άνθρωποι της παραγωγής αναζητούν το άτομο που θα την αντικαταστήσει.

Τα επικρατέστερα σενάρια για την αντικατάσταση της Παπαγεωργίου στο GNTM

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη στην εκπομπή “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα”, το κανάλι βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για τον νέο κύκλο του GNTM και ψάχνει να δει ποιο θα είναι το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα δύο ονόματα που ακούγονται έντονα είναι εκείνο της Δούκισσας Νομικού, αλλά και της Ροζάνας Γεωργίου.

Η Ροζάνα Γεωργίου δεν είναι πολύ γνωστή στο ευρύ κοινό, αλλά έχει μια πολύ δυνατή πορεία στον χώρο της μόδας τόσο εντός όσο κι εκτός Ελλάδας.

Δες ακόμα:

Η Παπαγεωργίου μιλάει ανοιχτά για το GNTM και τη φημολογούμενη κόντρα με την Καγιά