Γενέθλια έχει η Ελένη Μενεγάκη, η οποία έκλεισε τα 49 της και έσβησε κεράκια στην εκπομπή. Η συγκίνησή της on air!

Γενέθλια έχει η Ελένη Μενεγάκη! Η παρουσιάστρια έκλεισε τα 49 και όλοι της ευχήθηκαν χρόνια πολλά! Η Μενεγάκη έσβησε τα κεράκια απ’ την τούρτα-υπεραπαραγωγή που της είχαν ετοιμάσει!

Τα κεράκια στην τούρτα….δεν ήταν 49 και η Ελένη Μενεγάκη τα μέτρησε και συνειδητοποίησε πως είναι πιο λίγα και από αυτά της μεσαίας της κόρης. Φυσικά, γέλασε και σχολίασε πως «Αισθάνομαι πιο μικρή και από την (μικρή) κόρη μου»!

Η Ελένη Μενεγάκη έκλεισε τα 49 και διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της!

Η συγκίνησή της on air για το Mega

Η εκπομπή ξεκίνησε με αναφορά στο κλείσιμο του Mega, τα ξημερώματα της Παρασκευής.

«Όλοι θέλουμε να πούμε δυο λόγια. Δεν θέλω να πω το κλείσιμο, δε μ΄αρέσει η λέξη κλείσιμο. Δεν ξέρω τι σημαίνει για όλους σας ότι ξαφνικά ένα κανάλι με το οποίο ζούμε μαζί τα τελευταία σχεδόν 30 χρόνια, δεν υπάρχει πια στους δέκτες μας αλλά το μόνο σίγουρο είναι το Mega δεν έγινε τυχαία mega-λο, έγινε από όλους εμάς που το αγαπούσαμε και το παρακολουθούσαμε. και φυσικά από όλους εκείνους που ήταν μέσα και έδωσαν ο καθένας τον καλύτερό του εαυτό για να γίνει αυτό το κανάλι μεγάλο», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη.

Όπως είπε η παρουσιάστρια, θέλει να μένει μόνο με τα ωραία και όχι με την πίκρα.

Θέλω να μείνω με τις αναμνήσεις και τις σκέψεις και όλα αυτά που υπήρχαν και θα υπάρχουν με έναν τρόπο γιατί το υλικό υπήρχε και θα υπάρχει γιατί το υλικό είναι αυτό που έκανε το κανάλι μεγάλο. Πολλά θέλουμε να πούμε όλοι είτε περάσαμε είτε όχι από το κανάλι. Το mega ήταν πολύ δυνατά στη ζωή μας

https://www.youtube.com/watch?v=VNU9gcfaEwM

Χρόνια της πολλά!

Διαβάστε επίσης:

Η Ελένη ποζάρει αγκαλιά με τον Μάκη Παντζόπουλο για τα γενέθλιά της