Συνεχίζει ή όχι την επόμενη σεζόν ο Άκης Πετρετζίκης στον Alpha; Ποια η απόφαση για το επαγγελματικό μέλλον του γνωστού σεφ; 

Στον Alpha το τελευταίο διάστημα πολλά έχουν αλλάξει. Οι εξελίξεις “τρέχουν” συνεχώς στο κανάλι. Η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε την Πέμπτη 21 Μαΐου την αποχώρησή της απ’ τον Alpha και την τηλεόραση στο τέλος της σεζόν μετά από σχεδόν 30 χρόνια που βρίσκεται στο χώρο αυτό. Την ίδια περίοδο πολλά ακούγονται για την Βάσω Λασκαράκη και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, με την τελευταία να βρίσκεται πλέον και επίσημα στο κανάλι.

Από την πλευρά του, όμως, ο Άκης Πετρετζίκης στον Alpha μας κρατάει συντροφιά με τον δικό του τρόπο, μαγειρεύοντας. Τον γνωρίσαμε μέσα από το MasterChef και μέσα από τις εκπομπές του και το site του στο διαδίκτυο έχουμε όλοι τη δυνατότητα να εμπνεόμαστε από τις συνταγές τους και να παίρνουμε ιδέες. Είναι από τους πιο γνωστούς Έλληνες που ασχολούνται επαγγελματικά με τη μαγειρική και έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές το ταλέντο και τις γνώσεις του στο συγκεκριμένο αντικείμενο.

Ωστόσο, θα συνεχίσουμε να τον βλέπουμε στο ίδιο κανάλι και του χρόνου; 

Μέσα από μια επίσημη ανακοίνωση, πριν λίγη ώρα, ο Alpha ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον αγαπημένο μας σεφ Άκη Πετρετζίκη για ακόμη έναν χρόνο.

Χάρη στον  Άκη  Πετρετζίκη αγαπήσαμε τη μαγειρική και μάθαμε ότι «εάν επιλέξεις τα κατάλληλα υλικά και ακολουθήσεις ένα-ένα τα βήματα, δεν γίνεται παρά να πετύχει η συνταγή»! Ο αγαπημένος σεφ παραμένει στην οικογένεια του Alpha  και την επόμενη σεζόν, επιβεβαιώνοντας ότι η πιο επιτυχημένη συνταγή είναι αυτή που αντέχει στον χρόνο. Συνεχίζουμε να μαγειρεύουμε με τον Άκη τις υπέροχες και πρωτότυπες συνταγές του 

Διάβασε ακόμα:

Ο Άκης Πετρετζίκης έγινε sticker στο Instagram!

Photo: Instagram/ akis_petretzikis