Συγκλονίζει ο Χαράλαμπος απ’ το MasterChef με την εξομολόγησή του για το bullying που έχει βιώσει. Μίλησε ανοιχτά για όλα ο “Χάμπο”!

Ο Χαράλαμπος απ’ το MasterChef ήταν καλεσμένος στην κυπριακή εκπομπή «Έλα να δεις» στο Omega και μίλησε για όλα. Αυτό που πραγματικά συγκλονίζει είναι το bullying που είχε δεχτεί στο σχολείο λόγω του βάρους του.

Όλα ξεκίνησαν από το ότι ήμουν πιο ελλιποβαρής σε σχέση με ότι είμαι σήμερα. Ο κόσμος τότε δεν αντιλαμβανόταν τη διαφορετικότητα των ατόμων, θεωρούσε πως αν κάποιος είναι πιο λεπτός τότε έχει επιρροή πάνω του, είτε σωματική είτε ψυχολογική. Χρησιμοποιούσαν αυτό το μειονέκτημά μου εις βάρος μου

Ο ίδιος αποκάλυψε πως έχει φάει ξύλο και τον έβριζαν για τρίχα συνεχόμενα χρόνια στο σχολείο, τον χτυπούσαν αλλά δεν το κατήγγειλε ποτέ.

Μέχρι και ξύλο έχω φάει, βρισιές για τρία χρόνια συνεχόμενα όσο ήμουν στο σχολείο. Με χτυπούσαν. Αλλά δεν ήθελα να το καταγγείλω επειδή ξέρω πως παίρνει χρόνο αυτή η διαδικασία και θα έμπαινα σε πολύ πιο δύσκολη κατάσταση. Αν ανέφερα κάτι, δεν ήξερα ποιος θα με ακούσει και αν θα ανταποκρίνονταν όπως περίμενα. Θα έλεγαν μετά ότι ζητούσα βοήθεια ή ότι είμαι πιο αδύναμος

Όπως είπε ο ίδιος ήθελε να δείξει πως δεν είναι αδύναμος και έτσι είχε δύο επιλογές: «Είχα δύο επιλογές, ή να σταματούσα κάπου στη μέση, να έλεγα πως δεν αντέχω άλλο το bullying και να έχανα τη συνέχεια μου στη μαγειρική και τον εαυτό μου ή να έβαζα πείσμα για να καταφέρω τουλάχιστον να τελειώσω τη σχολή και να προσπαθήσω να φτιάξω το μέλλον που ήθελα για μένα», επισήμανε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

MasterChef: Η δημόσια συγγνώμη του Χαράλαμπου στον Παντελή! (Photo)