Δυστυχώς δεν ήταν όλα ρόδινα στη ζωή της αλλά η ίδια τα έχει ξεπεράσει και είναι πιο δυνατή από ποτέ. Η Γωγώ Μαστορκώστα στην Ελεονώρα Μελέτη μας συγκλόνισε με την εξομολόγησή της.

Συγκεκριμένα, η Γωγώ Μαστροκώστα στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή “Μετά τα Μεσάνυχτα” μίλησε για τη ζωή της και όλα όσα της έχουν συμβεί που δεν είναι και λίγα… Μίλησε για τον καρκίνο του στήθος με τον οποίο είχε διαγνωστεί, για την κόρη της, την μια αποβολή που είχε αλλά και τον σύζυγό της.

Όπως αποκάλυψε η Γωγώ Ματροκώστα μόλις τρεις ημέρες αφότου είχε γεννήσει, έμαθε τα δυσάρεστα. Κι ενώ έπλεε σε πελάγη ευτυχίας με το μωράκι της, της ανακοίνωσαν πως έχει καρκίνο στο στήθος.

Κρατούσα το μωρό μου αγκαλιά, έκλαιγα και σκεφτόμουν αν θα τη δω να μεγαλώνει. Δεν έχεις επιλογή. Δεν έκλαιγα για μένα. Πιο πολύ έκλαιγα για το τι έχω κάνει σ’ αυτόν τον άνθρωπο, γιατί να το κάνω αυτό στον άντρα μου και την οικογένειά μου

Η ίδια αναφέρθηκε και στην πρώτη φορά που ανακοίνωσε δημόσια ότι πάσχει από καρκίνο του στήθους σε μια εκδήλωση για τις γυναίκες της χρονιάς, ενώ όπως είπε ο σύζυγός της ήταν πάντα δίπλα της και τη στήριζε.

Σε όλη την περιπέτεια της υγείας μου ο Τραϊανός στάθηκε βράχος δίπλα μου. Ο Τραϊανός μου είπε να βγω να μιλήσω για τον καρκίνο στο στήθος για να βοηθήσω τις υπόλοιπες γυναίκες. Τον πρώτο μήνα δεν μπορούσα να διαχειριστώ στην ασθένειά μου. Ο καρκίνος με έκανε να χάσω για πάντα την ανεμελιά μου

Μίλησε για τη σχέση της με τον Τραϊανό,λέγοντας μάλιστα πως ενώ εκείνη πίστευε πως ήταν μαζί σε σχέση, εκείνος μάλλον τη θεωρούσε μια απ’ το χαρέμι του, όπως είπε χαρακτηριστικά. Και μετά από έναν χρόνο, θεώρησε και ο ίδιος πως είναι σε σχέση.

Παράλληλα, η Γωγώ Μαστροκώστα αποκάλυψε πώς πριν αποκτήσει την κόρη της είχε μια αποβολή και δεν ήξερε αν θα μπορούσε να κάνει ξανά παιδί.

Προέκυψε μια εγκυμοσύνη η οποία δεν ευδοκίμησε. Απέβαλα στους δύο – δυόμιση μήνες. Τότε έπαθα ένα μικρό σοκ, γιατί ήμουν 34 χρονών και δεν ήξερα αν θα μπορώ να κάνω παιδί αργότερα

Διαβάστε επίσης:

Η Πόπη κάθισε στην καρέκλα της Ελεονώρας Μελέτη και μίλησε για όλα!