Σε μια συγκλονιστική συνέντευξη του Johnny Depp, ο τραγουδιστής επιβεβαιώνει όλες τις φήμες για την άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Η κατάθλιψη, τα ναρκωτικά και ο χωρισμός του.

Η συνέντευξη του Johnny Depp έγινε στο Rolling Stone, και ο ηθοποιός έκανε μια κατάθεση ψυχής, επιβεβαιώνοντας όσα γράφονται για εκείνον το τελευταίο διάστημα.

«Είσαι εδώ για να ακούσεις την αλήθεια; Είναι γεμάτη προδοσία», δήλωσε ο Johnny Depp στον δημοσιογράφο Stephen Rodrick

Κατά τη διάρκεια της ειλικρινούς συνέντευξης, για την οποία αντάλλαξαν περίπου 200 emails, ο 55χρονος ηθοποιός μίλησε για όλα.
Και οι αποκαλύψεις είναι σοκαριστικές αλλά πέρα για πέρα αληθινές.

Το ποτό και τα ναρκωτικά

Ο Johnny Depp περιέγραψε στον δημοσιογράφο το πρόβλημα του με το ποτό και τα ναρκωτικά καθώς και τον εθισμό του στο κρασί. «Μια ατελείωτη δεξαμενή κρασιού που χύνεται σε κύπελλα», ανέφερε ο ηθοποιός για τον νεροχύτη ενώ υπογράμμισε πως οι ισχυρισμοί πως ξόδεψε 30.000 δολάρια το μήνα για κρασί είναι λάθος. «Είναι θλιβερό να πω ότι ξόδεψα 30.000 δολάρια για κρασί. Γιατί ήταν πολλά περισσότερα».

Περιέγραψε πώς αγαπούσε τα quaaludes και έψαχνε να βρει παραλλαγές τους όταν εξαφανίστηκαν απ’ τα πάρτι.

Είναι κατασκευασμένα με λίγο αρσενικό ή στριχνίνη. Έτσι φτιαχνόσουν πολύ πιο άμεσα. Είτε ήθελες να γελάσεις και να περάσεις καλά με φίλους είτε ήθελες να κάνεις σεξ

Για το γάμο του και τον χωρισμό από την Amber Heard

Σύμφωνα με το άρθρο, ο Johnny Depp δήλωσε πως οι αγαπημένοι του τον παρακαλούσαν μην παντρευτεί την Heard ή να το καθυστερήσει τουλάχιστον, αλλά αγνόησε τη συμβουλή τους. Μάλιστα, μετά το γάμο του χάλασε τις σχέσεις με την αδερφή του.

Η κατάθλιψη και η οικονομική κατάρρευση

Ο Johnny Depp δήλωσε πως έπεσε σε κατάθλιψη όταν τόσο η προσωπική όσο και η επαγγελματική του ζωή κατέρρευσαν. «Ήμουν τόσο χαμηλά, όσο πιστεύω θα μπορούσα να φτάσω ποτέ», δήλωσε ο ηθοποιός, ενώ τόνισε πως δεν μπορούσε να αντέξει τον πόνο σε καθημερινή βάση.

Έπινα βότκα το πρωί και ξεκινούσα να γράφω μέχρι που τα μάτια γέμιζαν με δάκρυα και δεν μπορούσα να δω τη σελίδα. Προσπαθούσα να καταλάβω τι έκανα για να αξίζω αυτό. Προσπαθούσα να είμαι ευγενικός με όλους, να βοηθά όλους, να είναι αληθινός με όλους. Η αλήθεια είναι η πιο σημαντική για εμένα

Συγκινήθηκε, όταν περιέγραψε πώς έμαθε ο γιος του για τα οικονομικά του προβλήματα από άλλα παιδιά. «Ο γιος μου έπρεπε να ακούσει για το πώς ο πατέρας του έχασε όλα του τα χρήματα από άλλα παιδιά στο σχολείο. Αυτό δεν είναι σωστό».

Διαβάστε επίσης:

Ο Johnny Depp πρωταγωνιστεί σε ένα NSFW video που πρέπει να δεις!