Λίγες φορές επιλέγει να μιλήσει για τα προσωπικά της η Τάμτα αλλά όταν το κάνει είναι πραγματικά αποκαλυπτική. Τι είπε στη συνέντευξη της η Τάμτα για τον γάμο της στα 14 και πώς την “έκλεψαν” απ’ το σπίτι;

Η Τάμτα ήρθε στην Ελλάδα από τη Γεωργία και έχτισε εδώ τη ζωή και την καριέρα της από την αρχή. Πριν έρθει, όμως, έχει ζήσει πράγματα από πολύ μικρή ηλικία που λίγοι γνωρίζουν. Στη συνέντευξή της η Τάμτα για το RIK της Κύπρου μίλησε για όλα.

Η Τάμτα μίλησε για πολλές πτυχές της ζωής της άγνωστες μέχρι στιγμής, όπως ήταν τα όσα πέρασε στην ηλικία μόλις των 14 ετών. Όπως αποκαλύπτει, σε εκείνη την τρυφερή ηλικία μέσα σε μια μέρα ο πρώην σύζυγός της και πατέρας του παιδιού της την “έκλεψε”.

«Μου λέει (σσ ο πρώην σύζυγός της) μην καθόμαστε τώρα στο δρόμο και μας βλέπει ο κόσμος, να πάμε κάπου να καθίσουμε να μιλήσουμε ανθρώπινα. Μπήκα στο αμάξι αλλά αμέσως άρχισα να κλαίω γιατί κατάλαβα ότι δεν θα με πήγαινε κανείς για καφέ και με πήγαν όντως εκτός Τιφλίδας», αναφέρει χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Από εκείνη τη στιγμή ζούσε με τους γονείς του και είχε ήδη αποφασίσει πως ότι κι αν γίνει θα χωρίσει, καθώς δεν ήταν μια ζωή που μπορούσε να ζήσει.

Από εκείνη την ημέρα έμενα πλέον στο σπίτι του με τους γονείς του, 16 χρόνων αυτός, 14 εγώ… Επί της ουσίας παντρευτήκαμε τον Απρίλιο… Φλεβάρη με «έκλεψε». Δεν μπορούσαμε να κάνουμε πολιτικό γάμο επειδή ήμασταν ανήλικοι και δεν επιτρεπόταν. Πάγωσα όλα τα συναισθήματα μου, πήρα πολύ ψυχρή απόφαση και είπα ό,τι και να γίνει εγώ θα χωρίσω επειδή δεν μπορώ να ζήσω αυτή τη ζωή

Όπως είπε η ίδια δεν ξεχνά τον τρόμο που έχει ζήσει αλλά νιώθει περήφανη και χαρούμενη για όλες τις δύσκολες αλλά και πολύ ωραίες στιγμές που έχει περάσει.

Να θυμίσουμε πως η Τάμτα θα διαγωνιστεί με την Κύπρο στη Eurovision, κάτι που όπως είπε δεν είναι εύκολο αλλά εύκολα στη ζωή της δεν έχει καταφέρει τίποτα.

Διαβάστε επίσης:

Όσα δήλωσε η Τάμτα για τη συμμετοχή της στη Eurovision!