Σχεδόν έξι μήνες μετά τη χειρουργική της επέμβαση η Μαρία Μενούνος συγκινεί και δίνει κουράγιο μ’ ένα video που μοιράστηκε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια πλέον έχει επιστρέψει στην καθημερινότητά της κι αναρρώνει, ενώ προσπαθεί συνεχώς να στείλει μηνύματα ελπίδας.

Αυτή τη φορά, η Μενούνος ανέβασε ένα video με τις πρώτες δύσκολες μέρες που πέρασε στο νοσοκομείο μετά τη χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι της για αφαίρεση όγκου.

«Αυτό το βίντεο τραβήχτηκε 24 ώρες μετά την εγχείρηση στον εγκέφαλό μου. Ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω ότι μπορώ να φάω και να μιλήσω φυσιολογικά τόσο γρήγορα. Ήταν δύσκολο να κρατήσω τα μάτια μου ανοιχτά επειδή τα έβλεπα όλα διπλά. Έλαβα τόσα πολλά μηνύματα από ανθρώπους που λένε πως η ιστορία μου τους βοήθησε κι έτσι στην έκτη “επέτειό” μου μετά το χειρουργείο ήθελα να μοιραστώ αυτό μαζί σας, για να δείτε με τα μάτια σας πώς ήμουν. Ο καθένας είναι διαφορετικός…αλλά σε κάθε περίπτωση αν μπορώ να διευκολύνω τους φόβους σας λίγο, τότε θα το κάνω», έγραψε η ίδια μεταξύ άλλων ενώ ευχαρίστησε και τη φίλης που τη βοήθησε και ήταν στο πλευρό της.

Διαβάστε επίσης:

Υπάρχει επιβίωση απ’ τον καρκίνο | Μήνυμα ελπίδας απ’ την Μ. Μενούνος