Στην τηλεόραση τα έχουμε δει και τα έχουμε ακούσει όλα. Όλα, όμως, έχουν κι ένα όριο… Έχουμε ακούσει ατυχείς δηλώσεις, ρατσιστικά σχόλια και τώρα ακόμη ένα σχόλιο αυτή τη φορά από τον Νίκο Μουτσινά πρέπει να μας προβληματίσει. Γυναίκα που ήταν καρκινοπαθής απαντά στον Μουτσινά με τον καλύτερο τρόπο.

Όλα ξεκίνησαν στην στήλη της εκπομπής «Για την Παρέα» στο Open, στην οποία ο Μουτσινάς σχολιάζει εμφανίσεις. Και έτσι σχολίασε με απαξιωτικό ύφος την εμφάνιση μιας γυναίκας που έχει δώσει τη δική της μάχη για τη ζωή απέναντι στον καρκίνο, έχει παλέψει, έχει κάνει διπλή μαστεκτομή και τα έχει καταφέρει.

Και ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε για εκείνη με το πιο ειρωνικό του ύφος. Γνώριζε την ιστορία; Ελπίζουμε όχι αλλά αυτό δεν τον δικαιολογεί καθώς οφείλει να γνωρίζει ή έστω κάποιος να τον ενημερώσει.

Η γυναίκα που ήταν καρκινοπαθής απαντά στον Μουσινά και του ζητά συγγνώμη που του χαλάει την αισθητική.

Το μήνυμα της πρέπει να μας προβληματίσει και κυρίως πρέπει να θέσει κάποια όρια σε αυτά που βλέπουμε, όρια στο “χιούμορ”, αν αυτό που έκανε ο κ. Μουστινάς θεωρείται χιούμορ.

Το μήνυμα της Αγγελικής Δαφτσίδου

«Σήμερα στο open tv και στην εκπομπή για την παρέα ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε το ‘στυλ’ μου, τη συγγραφέα με το δύσκολο όνομα, το λάθος κολάν, τα χοντρά μπούτια και το μισό μαλλί. Κάνω αυτό το ποστ για να του υποδείξω και αλλά σημεία που του ξέφυγαν.

Πρώτον και κυριότερο είμαι χωρίς το στήθος μου, αφού σαν καρκινοπαθής υποβλήθηκα σε διπλή μαστεκτομή. Πολύ μεγάλο λάθος που του διέφυγε αυτό. Στην τηλεόραση χωρίς βυζιά! Αίσχος!

Δεύτερον είμαι πρησμένη(σκέφτομαι το σαν φάλαινα, είναι κάτι που μάλλον θα έλεγε ο ίδιος) από τη συνεχιζόμενη ορμονοθεραπεία που κάνω εδώ και χρόνια.

Τρίτον εκτός από το μαλλί, έπρεπε να εστιάσει και στα αραιά φρύδια, μιας και δεν ξαναβγήκαν μετά τις χημειοθεραπείες. Και τέλος πάντων πως είναι δυνατόν μια γυναίκα μετά τον καρκίνο του μαστού, με τέτοια χάλια, να κυκλοφορεί στην κοινωνία και να έχει το θράσος να βγαίνει στην τηλεόραση και μιλάει για το βίωμα της που, έγραψε σε βιβλίο, ενώ στην τηλεόραση παίζουν τέτοιες εκπομπές γεμάτες γλαμουρια, ομορφιά, στυλ και πολιτισμό.

Συγνώμη κύριε Μουτσινά που οι γυναίκες με καρκίνο του μαστού τολμάμε να βγαίνουμε δημόσια και να σας χαλάμε την αισθητική με την ασχήμια μας!».

Διαβάστε επίσης:

Μήνυση κατά του Γιάννη Ζουγανέλη μετά τις δηλώσεις του για τους μετανάστες