Λογομαχίες και έντονοι τσακωμοί διεξήχθησαν το βράδυ της Κυριακής 7 Απριλίου 2019 στο Survivor Ελλάδα-Τουρκία και αυτή τη φορά όχι μόνο ανάμεσα στους Τούρκους παίκτες όπως έχουμε συνηθίσει τον τελευταίο καιρό.

Οι εντάσεις στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor μόνο λίγες δεν ήταν κυρίως ανάμεσα στους Έλληνες παίκτες, αλλά και μεταξύ των δύο καινούργιων ομάδων που έχουν σχηματιστεί, της μαύρης και της άσπρης ομάδας. Ίσως ο τσακωμός που μας κέντρισε περισσότερο την προσοχή να ήταν αυτός ανάμεσα στον Τόνι και τη Δαλάκα, καθώς δεν περιμέναμε αυτές τις αντιδράσεις και από τους δύο.

Ο τσακωμός ξεκίνησε στο αγώνισμα επικοινωνίας όταν η Κατερίνα Δαλάκα ρώτησε τον πρώην συμπαίκτη της, Τόνι, αν τον πονάει ο προσαγωγός του, τον οποίο ισχυριζόταν πως είχε χτυπήσει. Ο Έλληνας παίκτης της άρχισε να εκνευρίζεται καταλήγοντας να της λέει “Με ειρωνεύτηκες για τον προσαγωγό μου, με ρώτησες ειρωνικά”, “Ντροπή δική σου που ειρωνεύτηκες τον προσαγωγό μου”, αλλά και “Όπως τα λέω εγώ μπροστά από την κάμερα θα έπρεπε να τα λέτε κι εσείς”. Κατά τη διάρκεια του εκνευρισμού του αυτού έσπρωξε και τον Έλληνα πρώην συμπαίκτη του, Σπύρο, ο οποίος τον ακούμπησε.

Η Ελληνίδα αθλήτρια από την πλευρά της ξαφνιάστηκε και εκνευρίστηκε πολύ εκείνη τη στιγμή, ενώ όπως είπε αργότερα στους συμπαίκτες της, παρ’ όλο που ήθελε να τον χτυπήσει, προτίμησε να μείνει σιωπηλή προκειμένου να μην χάσει την ψυχραιμία της και την αξιοπρέπειά της.

Η λογομαχία ανάμεσα στον Τόνι και τη Δαλάκα συνεχίστηκε και στο συμβούλιο, όταν η Κατερίνα εξέφρασε την δυσαρέσκειά της με το σύνθημα που φώναζε η αντίπαλη ομάδα, όταν αγωνιζόταν η ίδια με την Μπουσρά. Ο Τόνι δεν κατάλαβε τα λόγια της Ελληνίδας και παρεξήγησε το γεγονός ότι είπε πως κρατούσε την ομάδα και πως την στήριζαν όλοι οι συμπαίκτες της που τώρα βρίσκονται στην αντίπαλη ομάδα και προσπαθούσαν να της χαλάσουν την ψυχολογία.

Σε κάθε, όμως, περίπτωση σύμφωνα με την Κατερίνα Δαλάκα, η αντίπαλη ομάδα κατάφερε να την αποσυγκεντρώσει και η δική της ομάδα τελικά κατέληξε να χάσει, χάνοντας την ασυλία και έχοντας ως υποψήφιες προς αποχώρηση τις δύο Τουρκάλες, Σουντέ και Μελίσα.

Οι κουβέντες που ανταλλάχθηκαν μεταξύ των δύο Ελλήνων πρώην συμπαικτών ήταν βαριές και μένει να δούμε τι θα γίνει και αν θα συνεχιστεί η ένταση και στο σημερινό παιχνίδι.

Διάβασε επίσης:

Η μάχη της τηλεθέασης: Πόσοι είδαν MasterChef, Survivor και Λαζόπουλο;