Δεν είναι μόνο η Κατερίνα Δαλάκα η παίκτρια από το περσινό Survivor που προστέθηκε στο φετινό.

Το ριάλιτι επιβίωσης του Σκάι για ακόμα μία φορά έχει ετοιμάσει κάτι καινούργιο και ξεχωριστό. Η ώρα που θα προστεθούν νέοι παίκτες στο Survivor σχεδόν έφτασε. Οι παίκτες αυτοί έρχονται από το περσινό Survivor για να ταράξουν τα νερά του Άγιου Δομίνικου.

Από το Σάββατο 25 Μαΐου και μέχρι και την Πέμπτη 30 Μαΐου, το φετινό ριάλιτι επιβίωσης θα υποδεχθεί πέντε νέους παίκτες από το περσινό Survivor. Ποιοι είναι αυτοί που πριν θα κάνουν μερικές guest εμφανίσεις;

Οι παίκτες αυτοί δεν είναι άλλοι από τον Γιάννη Τσίλη, τη Μελίνα Μεταξά, την Εύη Σαλταφερίδου, τον Πάνο Θεοδώρου και τον Σώζοντα Παλαίστρο-Χάρο.

Αντίστοιχα κι από την τουρκική πλευρά θα υπάρξουν νέες αφίξεις. Οι νέοι παίκτες το Survivor τόσο της Ελλάδας, όσο και της Τουρκίας θα διεκδικήσουν μεγάλα έπαθλα κι θα κοντραριστούν και με τους τωρινούς παίκτες που υπάρχουν στο παιχνίδι.

Παράλληλα, το Σάββατο 25 Μαΐου θα ξεκινήσει η μεγάλη ψηφοφορία που θα διαρκέσει 72 ώρες. Για 72 ώρες οι τηλεφωνικές γραμμές θα παραμείνουν ανοιχτές και το κοινό θα ψηφίζει με τη θετική του ψήφο τους διαγωνιζόμενους που επιθυμούν περισσότερο. Οι γραμμές θα κλείσουν την Τρίτη το βράδυ. Μετά από την ψηφοφορία θα προκύψει μία κατάταξη με τη δημοτικότητα των επτά παικτών. Αυτή η κατάταξη δεν θα ανακοινωθεί ούτε στους παίκτες ούτε στους τηλεθεατές, όπως γίνεται κάθε χρόνο.

Οι νέοι παίκτες στο Survivor δεν δίστασαν να μας δείξουν μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram πόσο ωραία περνάνε και πόσο έχουν χαρεί, που επέστρεψαν έστω και για λίγο στα παλιά τους λημέρια.

νέοι παίκτες στο Survivor

νέοι παίκτες στο Survivor

νέοι παίκτες στο Survivor

νέοι παίκτες στο Survivor

νέοι παίκτες στο Survivor

νέοι παίκτες στο Survivor

Αναμένεται να δούμε και στις οθόνες τους νέους για το φετινό Survivor παίκτες, αλλά παλιούς για εμάς. Τι θα γίνει άραγε στο Survivor τις επόμενες μέρες; Πώς θα φανεί στους παλιούς παίκτες; Θα μάθουμε σύντομα, αφού σε μερικές ώρες θα δούμε στις τηλεοράσεις μας παλιούς αυτούς αγαπημένους μας παίκτες από το περσινό Survivor!

Διάβασε ακόμα:

Survivor: Μόνο που δεν πιάστηκαν στα χέρια Δαλάκα και Τόνι (Videos)