Στον Καναδά για ταξίδι του μέλιτος ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle, οι οποίοι σχεδόν δέκα μέρες μετά τον γάμο τους είναι έτοιμοι να περάσουν λίγο χρόνο μόνοι τους και να απολαύσουν τον έρωτα τους.

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle φέρεται να επέλεξαν τον Καναδά για το ταξίδι του μέλιτος, καθώς εκεί φαίνεται να ξεκίνησε πριν από καιρό το love story τους.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, το ζευγάρι σχεδιάζει να μείνει στο Fairmont Jasper Park Lodge στην Alberta, το οποίο μοιάζει να είναι με δεντρόσπιτο μέσα σε δάσος.

Η τοποθεσία στο Fairmont Jasper Park Lodge έχει έκταση 6.000 τετραγωνικών ποδιών και ονομάζεται  “The Royal Retreat”…σαν να αρμόζει λίγο σε βασιλικό ζεύγος.

Μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί ακόμη η άφιξη του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle στο Fairmont Jasper Park, παρόλα αυτά οι ετοιμασίες στην περιοχή έχουν ήδη ξεκινήσει.

Μάλιστα, αυτό το Πάρκο στον Καναδά δεν είναι η πρώτη φορά που θα φιλοξενήσει κάποιον γαλαζοαίματο, αφού το 1939 είχαν μείνει εκεί ο βασιλιάς Γιώργος Β’ και η Βασίλισσα Ελισάβετ, ενώ η σημερινή βασίλισσα και ο πρίγκιπας Φίλιππος έμειναν εκεί τον Ιούνιο του 2005.

Ανάμεσα στους διάσημους καλεσμένους του Fairmont Jasper Park είναι και ο Anthony Hopkins, Bill Gates και John Travolta.

Παρόλα αυτά, ορισμένοι πιστεύουν ότι το δημοσίευμα του ΤΜΖ ίσως διαψευστεί αφού το ζευγάρι μπορεί να αλλάξει τοποθεσία προκειμένου να διατηρήσει την ιδιωτικότητα του. Πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι το ζευγάρι θα επιλέξει τελικά να επισκεφθεί την Αφρική.

Διάβασε επίσης:

Η Meghan Markle πρέπει ακόμα να υποκλίνεται μπροστά στην Kate Middleton

Photo: Getty Images