Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο Κώστας Βουτσάς, μετά από μια μικρή περιπέτεια που είχε με την υγεία του. Ευτυχώς, τα νέα είναι ευχάριστα καθώς όλα πήγαν καλά!

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Κώστας Βουτσάς το βράδυ της Τρίτης, μια αποκάλυψη που έκανε στην εκπομπή “Πρωινό” ο Άρης Καβατζίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διάσημος και πολύ αγαπητός ηθοποιός βρισκόταν με τη σύζυγό του, Αλίκη Κατσαβού στο πλατό για τα γυρίσματα της εκπομπής «Celebrity Night game», όταν έπαθε ξαφνικά ρινορραγία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Φυσικά και το γύρισμα για την εκπομπή δεν έγινε καθώς ο ηθοποιός ήταν απαραίτητο να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και να λάβει τις πρώτες βοήθειες.

Στο νοσοκομείο ο Κώστας Βουτσάς υπεβλήθη σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, είναι καλά στην υγεία του και επέστρεψε στο σπίτι του. Μάλιστα, δεν είναι κάτι ανησυχητικό καθώς, σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο ηθοποιός αντιμετωπίζει συχνά ρινορραγία, οπότε ήταν κάτι που ξεπέρασε γρήγορα.

Ο Κώστας Βουτσάς βρίσκεται στο σπίτι του με την οικογένειά του και ευτυχώς τέλος καλό, όλα καλά! Μάλιστα, ο ηθοποιός επέστρεψε στις υποχρεώσεις του καθώς κάνει μια παιδική παράσταση μαζί με την σύζυγό του, Αλίκη.

Ο ίδιος δεν αγχώθηκε καθόλου ενώ με το γνωστό και αγαπημένο του χιούμορ δήλωσε πως «έχω πάρα πολύ αίμα και πρέπει να αρχίζω να το πουλάω» όπως αποκάλυψε ο κ. Καβατζίκης!