Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Νίκος Κοκλώνης

LIKE US ON FACEBOOK

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε μετά από έμφραγμα ο Κοκλώνης. Ο παρουσιαστής κατέρρευσε στο γύρισμα του τελευταίου επεισοδίου της εκπομπής “It’s show Time”.

Ο Νίκος Κοκλώνης υπέστη έμφραγμα το απόγευμα της Δευτέρας, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του τελευταίου επεισοδίου της εκπομπής “It’s Show Time” και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Ο κύριος λόγος που λέγεται ότι προκλήθηκε το έμφραγμα είναι η υπερκόπωση.

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε!» ο παρουσιαστής μίλησε σε απευθείας σύνδεση για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, λέγοντας ότι τον πίεσαν να πάει νοσοκομείο, αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Η αιτία που ανέφερε κι ο ίδιος ότι τον οδήγησε σε αυτή την κατάσταση είναι η υπερκόπωση. Τόνισε, μάλιστα, ότι και τις δύο φορές που δεν αισθάνθηκε καλά ήταν με αίματα από τη μύτη.

Είμαι σπίτι, έχω τελειώσει τη γυμναστική, περιμένω να ετοιμαστώ να πάω στο στούντιο και ένιωσα μια κράμπα. Σηκώθηκα και βρέθηκα πεσμένος στο πάτωμα και ήταν όλα μαύρα – χτύπησα τη μύτη μου και το πόδι μου – με σήκωσαν κάτι φίλοι που ήταν εκεί, είχα αίματα, δεν ένιωθα τις δυνάμεις μου. Κοιμήθηκα, ξύπνησα, έφαγα και πήγα στο στούντιο. Όταν ξεκίνησε το γύρισμα, είχα αδρεναλίνη, δεν κατάλαβα τι έγινε ακριβώς. Με διέκοψαν κάποια στιγμή και μου είπαν ότι ήμουν με αίματα. Μόλις τελείωσε το γύρισμα δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου. Αν είχα πάει σπίτι δεν θα είχα ξυπνήσει. Πάω στο νοσοκομείο μου είπαν έχει πέσει το ζάχαρό μου, ώσπου να επιστρέψω μου είπαν ότι έχω δυο δείκτες πολύ ανεβασμένους. Και με έβαλαν εσπευσμένα μέσα. Είμαι ακόμα στο νοσοκομείο και θα μείνω σίγουρα κάποιες μέρες, ήταν και θέμα υπερκόπωσης

Ο Νίκος Κοκλώνης ανέφερε ότι η φετινή τηλεοπτική σεζόν ήταν δύσκολη, αλλά ευτυχώς είναι όλα καλά τώρα.

Να θυμίσουμε ότι πριν από λίγο καιρό προβλήθηκε και το τελευταίο, για τη φετινή σεζόν, επεισόδιο της ταξιδιωτικής του εκπομπής «Celebrity Travel».
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved