Στο χειρουργείο ο Ηλίας Βρεττός για την αποκατάσταση των κακώσεων μετά το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας. Το ιατρικό ανακοινωθέν.

Στο χειρουργείο ο Ηλίας Βρεττός, σύμφωνα με την ανακοίνωση των γιατρών ενώ η κατάστασή του χαρακτηρίστηκε ως «εξαιρετική».

Ο τραγουδιστής μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις για την αποκατάσταση των κακώσεων με τους γιατρούς να περιμένουν να σταθεροποιηθεί η κατάστασή του.

Όπως ενημέρωσε ο γιατρός του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας, ο Ηλίας Βρεττός φέρει τρεις κακώσεις που απαιτούν χειρουργείο και όπως δείχνουν δέχτηκε την πρόσκρουση απ’ τη δεξιά πλευρά.

Αναλυτικά το ιατρικό ανακοινωθέν:

«Αρχίζουμε κατά σειρά βαρύτητας: Έχει ένα κάταγμα στην περιοχή της κοτύλης, αρκετά σοβαρό με μεγάλες παρεκτοπίσεις, κάταγμα στο σύστοιχο μηριαίο, στη δεξιά πλευρά και ταυτόχρονα ένα κάταγμα βραχιονίου από τη δεξιά πάντα πλευρά γιατί από εκεί φαίνεται ότι δέχτηκε την πρόσκρουση», ανέφερε ο γιατρός και εξήγησε ότι: «Οι κακώσεις αυτές είναι χειρουργικές και οπωσδήποτε προγραμματίζεται για χειρουργική επέμβαση ολικής αποκατάστασης όλων των καταγμάτων του, μόλις σταθεροποιηθεί η γενική του κατάσταση. Η σημερινή του κατάσταση είναι εξαιρετική. Επικοινωνεί, μιλήσαμε μαζί επί μισή ώρα και του εξήγησα την κατάσταση του».

«Ελπίζουμε σε ολική αποκατάσταση τη μέρα του χειρουργείου» πρόσθεσε, ενώ όσον αφορά στην κοπέλα με την οποία ήταν μαζί ο τραγουδιστής στο αυτοκίνητο, οι γιατροί ανέφεραν ότι νοσηλεύεται πιο ελαφρά σε άλλη κλινική, αλλά δεν έχουν λεπτομερή εικόνα.

Διαβάστε επίσης:

Όσα αποκάλυψε η φίλη του Βρεττού για το ατύχημα