Στο χειρουργείο ο Νίκος Κοκλώνης μετά το έμφραγμα. Ο παρουσιαστής νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο των βορείων προαστίων.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος τηλεφωνικά στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ένιωσε μεγάλη δυσφορία και εξάντληση κατά τα γυρίσματα της εκπομπής του.

Δεν ήθελα με τίποτα να ακυρωθεί το γύρισμα γιατί ήταν τόσοι καλεσμένοι και το κοινό… Αισθανόμουν ότι είχα την υποχρέωση να τελειώσει το γύρισμα

«Ζαλίστηκα, λιποθύμησα, έπεσα και χτύπησα την μύτη μου πριν πάω στο στούντιο. Θεώρησα ότι δεν ήταν κάτι τόσο σημαντικό. Ξεκίνησα το γύρισμα, ώσπου με ειδοποιούν ότι είμαι γεμάτος αίματα…», συμπλήρωσε.

«Μόλις τέλειωσα το γύρισμα, μου έλεγαν όλοι να πάω στο νοσοκομείο. Δεν ήθελα, ήθελα να πάω σπίτι να κοιμηθώ. Αν πήγαινα δεν θα ξυπνούσα… Στο νοσοκομείο οι γιατροί μου είπαν ότι έπαθα έμφραγμα…», αποκάλυψε ο Νίκος Κοκλώνης.

Ο παρουσιαστής αρχικά δήλωσε ότι είναι πολύ καλύτερα και ότι θα παραμείνει για κάποιες μέρες στο νοσοκομείο καθώς χρήζει ξεκούρασης, όμως, τα πράγματα άλλαξαν.

Όπως έγινε γνωστό, περιμένει τις εξετάσεις και ανάλογα με τα αποτελέσματα, θα του χορηγήσουν συγκεκριμένη θεραπεία. Σαν να μην ήταν αρκετά όλα αυτά, ο Νίκος Κοκλώνης διαπίστωσε στο νοσοκομείο, μετά την πτώση που είχε, πως έσπασε τη μύτη του και θα χρειαστεί να κάνει χειρουργείο για να τη διορθώσει.